Telefonunuz

Apple iPhone 13 Pro Max
Apple
iPhone 13 Pro Max
Değiştir

Apple iPhone 13 Pro Max Kişiye Özel Kılıf Tasarla

Apple iPhone 13 Pro Max Kişiye Özel Kılıf Çeşitleri

Biliyoruz ki her cep telefonu modelinde üç ya da dört adet renk seçeceği bulunmakta. Eğer telefonununuzu kullanırken daha kişisel hissetmek ve zevkinize uygun model tasarlatmak isterseniz kılıflarımıza göz atabilirsiniz. Aklınıza gelebilcek tüm desenlerde ve renklerde ürünleri sizler için en iyi şekilde hazırlayarak uzun süre kullanıma uygun hale getiriyoruz. Ürünlerimiz kullanıldıkça yıpranmayan, renklerinin canlılığını koruyan, darbelere karşı dayanıklı ve telefonunuz ile tam uyumlu olarak üretilmektedir.

Sizin istekleriniz dahilinde kaliteli malzemeler kullanarak hayalinizdeki tasarımı gerçeğe dönüştürüyoruz. Bu sayede beğendiğiniz bir şekil, resim, fotoğraf ya da sevdiğiniz bir film karakteri ile telefonunuzu daha özgün hissedip, kendinizi daha iyi yansıtabilirsiniz. Tüm modelleri, iPhone 13 Pro Max kişiye özel kılıf olarak da hazırlıyoruz. Aklınızda belirli bir model yoksa sayfamızı inceleyerek renk ve desen çeşitlerine göz atabilirsiniz. Örnek modellerimiz sizlere bu konuda yardımcı olacaktır. Bu sayede tasarımınızı yaparken kimsede olmayan, sizin tasarlayacağınız, tamamen kişisel telefon kılıflarımıza daha kolaya bir şekilde karar verebilirsiniz. Karar verdiğiniz modeli tüm telefonlara uyumlu şekilde hazırlıyor olacağız.

Telefon kılıflarında yaşanan en büyük sorunlardan birisi kılıfın telefona tam oturmamasıdır. Bizim hazırladığımız iPhone 13 Pro Max kişiye özel kılıflar için bu söz konusu değildir. Özenle hazırladığımız kılıflarımızda böyle bir sorunu hiç bir zaman yaşamazsınız. Ayrıca telefonunuzu daha kişisel hissederek darbelere karşı da koruyor olursunuz. Gün içerisinde en çok kullandığımız araçlardan birisi şüphesiz cep telefonudur. Kendi tasarımınızla sizler için hazırladığımız kılıfınızı kullanarak kendinizi gün boyu daha özgün hissedeceksiniz.

Kılıfınızın modeline karar verip bize ilettikten sonra, tasarımı en kısa sürede hazırlıyoruz. Kılıfınız hazır olduğunda ev adresinize güvenli bir şekilde ve kılıfınız zarar görmeden sizlere ulaştırıyor olacağız.