Telefonunuz

Sony Xperia XZ1
Sony
Xperia XZ1
Değiştir

Sony Xperia XZ1 Kişiye Özel Kılıf Tasarla

Sony Xperia XZ1 Kişiye Özel Kılıf Çeşitleri

Üzerinde fotoğrafınızın bulunduğu bir telefon kılıfını kullanmak ister misiniz? MobilCadde olarak size kişiye özel kılıf seçeneklerini de sunuyoruz. Tamamı en yeni baskı teknolojileri kullanarak hazırlanan Sony Xperia XZ1 kişiye özel kılıf modellerinden dilediğinizi hemen seçerek tasarlamaya başlayabilirsiniz. Kendi tasarımınız olan kılıfı kullanmak, çok daha keyifli olacak. Yeşillikler içerisinde bir fotoğrafınızı ya da masmavi denizlerde çekildiğiniz bir anınızı da dilediğiniz kılıfa bastırabilirsiniz.
 
Dilerseniz örnek olarak sunduğumuz Sony Xperia XZ1 kişiye özel kılıflar arasından birini seçerek tasarımını değiştirebilirsiniz. Sevdiğiniz bir rengi kılıfınıza kazandırabilir, üzerinde isminizin yazmasını sağlayabilirsiniz. Desteklediğiniz takımın renklerini taşıyan bir kılıf modeli tasarlamanız da mümkün olabilir. Artık size sunulan birkaç farklı kılıf tasarımı arasından seçim yapmak zorunda değilsiniz. Hayalinizdeki kılıfı hemen şimdi kendiniz tasarlayın. 
 
Sevdiğiniz bir fotoğrafı yükleyerek bu fotoğrafın kılıfın üzerine baskı ile uygulanmasını sağlamanız da seçenekleriniz arasında yer alıyor. Kişiye özel kılıflarla telefonunuzu kişiselleştirmeniz son derece kolay olacak. Kılıflar en dayanıklı malzemelerden üretildiği için uzun süre yeniden kılıf satın almanıza gerek kalmayacak. Ayrıca kişiye özel kılıflar için de en uygun fiyatları sunuyoruz. 
 
Uygun fiyatı avantaja dönüştürebilirsiniz. Sadece kendiniz için değil, sevdikleriniz için de birbirinden şık kılıf modelleri tasarlayabilirsiniz. Böylece tüm sevdiklerinize güzel bir sürpriz yapmış olacaksınız. Geniş renk ve model seçeneği arasından dilediğinizi seçerek hemen yepyeni bir kılıf tasarlamaya başlayın. Cazip ödeme seçenekleri ve ücretsiz kargo fırsatından da faydalanabilir ve en kazançlı alışverişinizi hemen yapabilirsiniz.