Yeni Yıla Yeni Logomuzla Merhaba Diyoruz!

Yeni Yıla Yeni Logomuzla Merhaba Diyoruz!
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

2010 yılında başladığımız bu yolculukta, geride bıraktığımız 6 yıl ile emin adımlarla ve sizlerin de beğenisiyle hızla büyüyoruz. 2016 yılını modern tasarımlı yeni logomuz ile karşılıyoruz. Yeni sloganımız "Mobil Aksesuar Uzmanı" ile yeni nesil trend ve gelişmelerin nabzını tutuyoruz.

MobilCadde.com kurucu ve CEO’su Erkan Yılmaz "2016'da hedeflerimiz doğrultusunda müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayarak modern çizgimizi daha ileri taşıyacağız. Logomuz da dahil yenilenmeye devam ediyoruz. Yeni bir yıla yeni logomuz ile merhaba diyoruz. " sözleriyle yeni logoyla başlayan yenilik hareketlerinin 2016’da yeni projelerle devam edeceğini belirtiyor.

İlk olarak kılıfını kendisi tasarlamak isteyen kullanıcılar kişiye özel kılıf ve aksesuar projemiz hizmete girecek. Beraberinde yeni nesil mağazacılık vizyonuyla gireceği offline perakende sektörüne yöneleceğiz. 2016’nın ikinci yarısında ise yurtdışı girişimlere start vererek MobilCadde ilk yurt dışı ofisi yeniliklere adım atacağız.

Yenilenen kimliğimiz ve akıllı telefonunuza özel binlerce aksesuar çeşidiyle Türkiye'nin dört bir yanına hizmet veriyoruz. Daha fazla çeşit, daha iyi hizmet için her geçen gün kendimizi yeniliyor, gururla büyüyoruz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)