Xiaomi 10000 mAh Powerbank İncelemesi

Xiaomi 10000 mAh Powerbank İncelemesi
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Xiaomi powerbank 10000 modeli quick charge 2.0 desteği ve aynı zamanda ultra kullanım kapasitesi sunuyor olmasıyla bir anda teknoloji dünyasının gözdesi haline geldi. Tek parça olarak üretilen tasarımın yüzey bölümü alüminyum malzeme ile kaplanmış! Pürüzsüz bir yüzeye sahip olması da kullanıcıların beğenisini kazanmayı başardı. Premium kalitede olan dış yüzeyi aynı zamanda dayanıklılık noktasında da kullanıcıları bir hayli rahatlatıyor. 

Sadece 14.1 mm kalınlığa sahip olması da dikkatlerden kaçmıyor. Zarif tasarımı ve inceliği powerbank modelinin istenen her yere kolaylıkla taşınabilmesini beraberinde getiriyor. Çantada hatta cepte bile kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Xiaomi markası tarafından geliştirilen ve piyasaya sunulduğunda büyük beğeni alan bir önceli model ile kıyaslandığında bu yeni tasarımın % 33 oranında daha ince olduğu göze çarpıyor. 

Hızlı Şarj Özelliğiyle Beğeni Topluyor!

Tasarım 14 W ve hızlı şarj özelliği dikkate alındığında zaten en yakın rakiplerini bile açık ara geride bırakıyor. Bu tasarımın pek bilinmeyen özelliklerinden biri de içerisinde bord bulunuyor olmasıdır. Bu bord sayesinde bağladığınız yerdeki akıma göre kendini ayarlayabiliyor. Böylece özellikle hızlı dolum amacıyla kullanıcısına en iyi performansı da sergileyebiliyor. Peki, bu taşınabilir şarj aleti hangi cihazları kaç defa doldurabilir? 

Xiaomi Mi 5 modelini 2.4 kez doldurabilirsiniz. iPhone 6 modelini 3.7 defa doldurabilirsiniz. Aynı zamanda Mi USB fanı da 40.5 saat kullanma şansını size sunar. Bu bilgilerden yola çıkarak telefon ya da tabletlerinizi ne kadar sürede doldurabileceğinizi tahmin edebilirsiniz. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)