WhatsApp‹ta İleri Tarihli Mesaj Nasıl Gönderilir?

WhatsApp’ta İleri Tarihli Mesaj Nasıl Gönderilir?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

WhatsApp’tan bir arkadaşınıza ileri bir tarihte mesaj göndermeniz gerekiyor ama unutmamak istiyorsanız mesajı göndermek için hatırlatma ayarlamak yerine belirleyeceğiniz tarih ve saatte gönderilmek üzere WhatsApp mesajı yazabilir ve kime gönderileceğini seçebilirsiniz. Belirlediğiniz tarih ve saat geldiğinde mesaj otomatik olarak gönderilir. 

WhatsApp uygulamasından ileri tarihli mesaj göndermeniz için uygulama üzerinde resmi bir ayar/özellik yok. Bunun için Play Store’dan SQEDit Scheduling App uygulamasını telefonunuza kurmanız gerekiyor.

-Uygulamayı Android işletim sistemine sahip telefonunuza indirdikten sonra kayıt olun ya da Facebook hesabınız ile giriş yapın.

-Uygulamaya giriş yaptıktan sonra WhatsApp seçeneğine dokunun. Göreceğiniz üzere uygulama ile Facebook gönderisi, arama, SMS ve E-posta gönderimi de planlayabilirsiniz.

-WhatsApp’ı seçtikten sonra uygulamanın istediği izinleri onaylayın.

-Uygulama sizi Erişilebilirlik ekranına yönlendirecek. Bu ekrandan SQEdit seçeneğini aktif hale getirin.

-SQEDit Scheduling App uygulaması üzerinden mesaj göndereceğiniz kişiyi seçin

İleri tarihli gönderilmesini istediğiniz mesajınızı yazın

-Schedule seçeneğine dokunarak tarih ve saat belirleyin ve kaydet butonuna dokunun.

Uygulamanın zamanlayıcı ile mesaj gönderebilmesi için Android telefonunuzun Root’lu olması gerekiyor. Cihazınız Root’lu değilse mesajı göndermeyecek size bunun için bir bildirim gönderecektir.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)