WhatsApp‹a Görüntülü Arama Geliyor

WhatsApp’a Görüntülü Arama Geliyor
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Akıllı telefonların dünyasında kuşkusuz en çok bilinen ve popüler olan uygulama WhatsApp uygulaması. Facebook tarafından 19 Milyar Dolar verilerek satın alınan bu popüler uygulamadaki en büyük eksiklerden biri görüntülü arama olmayışı. Kaldı ki WhatsApp’ın en önemli rakiplerinden BBM görüntülü arama serisini kullanıcılarına açmışken. 

Nihayet bu eksik tamamlanıyor ve görüntülü arama özelliği WhatsApp’a da geliyor. Test programı dahilindeki tüm kullanıcılara görüntülü arama özelliği açıldı. Geçen yıldan bu zamana kadar söylentileri çıkan e kullanıcılar tarafından sabırsızlıkla beklenen özelliğin geliyor olması WhatsApp kullanıcılarını oldukça sevindirecek. 

Görüntülü arama özelliğinin test kullanıcıları ile kalmayıp kısa sürede tüm kullanıcılara açılacağı söyleniyor. Ancak sesli arama özelliğinin de tüm kullanıcılara açılması hayli zaman almıştı. WhatsApp’ın bu tür konularda biraz ağır hareket ettiğini düşünürsek, görüntülü arama özelliğinin de tüm kullanıcıların hizmete sunulması uzun sürebilir diye düşünüyoruz. Ama umarız ki biz yanılmış oluruz. Böylesine gelişmiş ve popüler uygulamada görüntülü aramanın bu denli gecikmiş olması bile aslına bakarsanız hayret verici. 

Yavaş yavaş da olsa kendini geliştirmekten asla vazgeçmeyen WhatsApp’ın çok yakın zamanda NFC etiketleri, QR kodlar yoluyla grup davetiyeleri özelliği ve şuanki bilgiye göre iOS kullanıcıları için sesli mesaj bırakabilme özelliğini de devreye alacağı söyleniyor. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)