WhatsApp Üzerinden Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır?

WhatsApp Üzerinden Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp üzerinden nihayet görüntülü konuşma yapılabilecek. Yapılan son güncelleme ile WhatsApp’a görüntülü arama özelliği eklendi. 

Mesajlaşma denince akla ilk gelen, dünyanın her yerinde yaygın bir şekilde kullanılan WhatsApp her geçen gün kendini yenilemeye devam ediyor. Kullanıcıların en çok istedikleri yenilik ise görüntülü arama seçeneğinin uygulamada yer almasıydı. Ve gerçekleşen son güncelleme ile WhatsApp kullanıcılarını mutlu etti. İlk olarak sadece Android Beta sürümünü kullananlara sunulan güncelleme artık tüm kullanıcılara açıldı. 

Biz de sizin için bu taptaze güncelleme ile nasıl görüntülü konuşma yapabileceğinizi bu yazımızda detaylandırdık. 

WhatsApp ile görüntülü konuşma nasıl yapılır?

Öncelikle WhatsApp uygulamasının en son sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun. Eğer WhatsApp’ınız güncel değilse Android için Play Store’a, iOS için ise Apple Store’a giriş yaparak uygulamanızı son sürüme yükseltmelisiniz.

WhatsApp uygulaması son sürüme yükseldikten sonra iOS kulanıcıları artık bir kişinin sohbet penceresinde sağ üstte bir kamera ikonu görecekler Bu ikona dokunduğunuzda karşı taraf görüntülü aranmaya başlanacaktır. 

Android için ise daha önceki sesli arama özelliği ile gelen ahize simgesi baki kaldı. Andorid kullanıcıları sohbet penceresi açıkken sağ üste bulunan ahize simgesine dokunursa, karşılarına görüntülü arama mı yoksa sesli arama mı yapmalarını istediğine dair bir pencere açılacak. Bu pencerede “Görüntülü arama” seçeneğini seçerseniz arama başlayacaktır.

Her iki durumda da karşı tarafın onay vermesi durumunda görüntülü arama aktif olacak.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)