WhatsApp Plus Nedir, Nasıl Kullanılır?

WhatsApp Plus Nedir, Nasıl Kullanılır?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

WhatsApp Plus ile mesajlaşma deneyiminizi çok daha ileriye taşıyabilirsiniz. WhatsApp Plus uygulaması birçok kişi tarafından merak edilmekte ve hangi özelliklere sahip olduğu sorgulanmaktadır. 

Öncelikle belirtmekte fayda var ki WhatsApp Plus resmi bir uygulama değil. Ve resmi WhatsApp uygulaması ile elbette bazı farklılıkları bulunuyor. İlk olarak arayüz ve tema olarak bazı farklılıklar göze çarpıyor. Hatta resmi uygulamada olmayan bazı özellikler WhatsApp Plus’ta kullanıcılara sunulmaktadır. Peki “WhatsApp Plus nedir, özellikleri nelerdir?” bakalım.

WhatsApp Plus Nedir?

WhatsApp Plus, Alexmods tarafından geliştirilmiştir. Resmi uygulamada olmayan birçok özelliği WhatsApp Plus’ta bulmak mümkün. Tabi uygulamayı indirebilmek için uygulama mağazasında bulamazsınız. Dosyayı APK olarak indirmek ve manuel olarak kurmak gerekmektedir.

WhatsApp Plus Ne İşe Yaramaktadır?

WhatsApp Plus özelleştirilebilir temaya, arayüze ve gizlilik özelliklerine sahip. Resmi uygulamadan sıkılıp, değişiklik arayanlar için farklı bir deneyim olabilir.

WhatsApp Plus’ın Sunduğu Özellikler Nelerdir?

-4.000 den fazla özelleştirilebilir tema

-Değişik yazı tipleri

-Özelleştirilebilir arayüz

-Resmi WhatsApp uygulamasından olmayan emojiler

-Çevrimiçi bildirimleri gizleme

-Mavi tik kısmını tamamen gizleme

-Uygulamayı parmak izi ile kilitleme

-Karanlık mod

-Sohbet sabitleme

-Yazıyor bildirimini gizleme

-Kaydedilmeyen numaralara mesaj gönderme

Bu özelliklerin yanı sıra resmi uygulamada olan özelliklerin de hepsi WhatsApp  Plus’ta bulunmaktadır. WhatsApp Plus, tıpkı resmi WhatsApp’ta olduğu gibi sık sık güncelleme almaktadır. Böylece kullanıcılara sürekli olarak yeni özellikler de sunulmaktadır. 

WhatsApp Plus Güvenli midir?

WhatsApp Plus uygulama mağazalarında bulunmuyor. Dolayısıyla güvenli olduğunu söylemek doğru olmaz. 

Bildiğiniz gibi uygulama APK olarak indirilmekte ve güvenilir bir APK indirme kaynağı ne yazık ki söz konusu olmamaktadır. İlk indirme esnasında bile bazı riskler söz konusu olabilir. Dolayısıyla kötü amaçlı yazılımların ya da virüslerin gelip gelmeyeceği konusundan emin olamayız.

WhatsApp Plus uygulaması kamera, mikrofon, fotoğraflar, kişiler gibi bilgilerinize erişmekte ve uçtan uca şifreleme garantisi vermemektedir. Durum böyle olunca da WhatsApp Plus’ın güvenli olduğunu söyleyememekteyiz. Kısacası bu uygulamayı kullanacak olanların risk alacağını söyleyebiliriz. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)