Whatsapp Mesaj Düzenleme Nasıl Yapılır?

Whatsapp Mesaj Düzenleme Nasıl Yapılır?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

WhatsApp’ta uzun zamandır kullanıcıların kullanmak istediği bir özellik nihayet kullanıma sunuldu. Yeni gelen güncelleme ile “WhatsApp Mesaj Düzenleme” mümkün olacak. Bu içeriğimizde WhatsApp mesaj düzenleme işleminin nasıl yapıldığını inceleyeceğiz. WhatsApp uygulamasını kullanan birçok kişi yazım hatası yaptığında ya da yazdığı mesajı değiştirmek istediğinde nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyor. Gelen güncelleme ile artık kullanıcılar kolay ve pratik bir şekilde mesajlarını düzenleyebilecek.

Kullanıcı deneyimini iyileştirmek ve uygulamayı daha kolay şekilde kullanabilmek için sürekli olarak güncellemeler sunan mesajlaşma uygulaması bu sayede zamandan da tasarruf ettiriyor. Bu özelliği kullanabilmek için değiştirmek istenilen mesaj seçildikten sonra 15 dakika içerisinde mesajın düzeltilmesi gerekiyor. Gerekli düzenleme işlemi yapıldıktan sonra ilgili mesajın alt kısmında “Düzenlendi” ibaresi gözükmektedir. Böylelikle mesajı gönderdiğiniz kişi mesajın düzenlendiğini öğrenmiş olacak. 

WhatsApp Mesaj Düzenleme İçin İzlenecek Yollar

Telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını açın.

Düzeltmek istediğiniz mesajın bulunduğu sohbeti açın ve düzenlemek istediğiniz mesaja basılı tutun.

Mesaja bastığınızda karşınıza çıkan “Düzenle” seçeneğini seçin.

Mesajı dilediğiniz gibi düzenleyin.

Üstteki adımları izleyerek mesajları silmenize gerek kalmadan, düzenleyebilirsiniz. Birden fazla mesaj düzenlemek isterseniz her bir mesaj için yukarıdaki işlemi tek tek yapmanız gerekmektedir. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)