Ücretsiz Olarak Arama Yapmanızı Sağlayan En İyi Uygulamalar

Ücretsiz Olarak Arama Yapmanızı Sağlayan En İyi Uygulamalar
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

İster mobil veriyi isterseniz de Wi-Fi bağlantısını kullanarak etkin bir şekilde görüşme yapabilmeniz mümkün. GSM operatörlerin konuşma süreleri için de ek ücret ödemek yerine hali hazırda ödediğiniz internet ücreti ile arama yapabilirsiniz. Ücretsiz olarak arama yapabileceğiniz en iyi uygulamaları sizin için listeledik. 

WhatsApp Messenger

Bildiğiniz gibi WhatsApp zaten hem Android hem de iOS işletim sisteminde en popüler mesajlaşma uygulaması. Her geçen gün kendine yeni bir özellik katan WhatsApp, videolu arama özelliğini getirdikten sonra da ücretsiz arama uygulamaları arasında en popüler olmayı başardı. WhatsApp ile ücretsiz olarak hem sesli hem de görüntülü görüşme yapmanız mümkün. Üstelik WhatsApp bu konuda oldukça hızlı. 

Facebook Messenger

Yıllardır popülerliğini pek de kaybetmeyen Facebook uygulamasında eminiz ki çoğu tanıdığınız vardır. Bu nedenle seçeneklerin arasında Facebook Messenger’da oldukça mantıklı. Android ya da iOS kullanıcı olarak Facebook Messenger üzerinden ücretsiz olarak sesli ve görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Hatta sesli arama kalitesinin zaman zaman WhatsApp’ın önüne geçtiğini söylemek mümkün. 

Skype

Ücretsiz olarak görüntülü görüşme yapılan uygulamalar arasında olan, şirketlerde de en çok kullanılan Skype ile ücretsiz sesli arama da gerçekleştirebilirsiniz. 25 kişiye kadar grup araması yapabileceğiniz Skype ile yapabilecekleriniz bununla da sınırlı değil. Kısa mesaj gönderme, 5 kişiye kadar grup video görüşmesi yapabilme, gönderilen kısa mesajları silebilme gibi özellikleri de kullanıcılarına sunuyor. 

Viber

Sesli görüşme konusunda Viber da ciddi bir aktif kullanıcıya sahip. Kısa mesaj gönderme ve 200 kişiye kadar grup sohbeti yapmak için de Viber uygulamasını rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

Google Hangouts

Hangouts da ücretsiz olarak sesli ve görüntülü arama yapabileceğiniz önde gelen uygulamalar arasında. Android ve iOS kullanıcı olarak kullanmanızın yanı sıra, Hangouts’u masaüstünde de kullanabilirsiniz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)