Twitter Hesabınızı Kalıcı Olarak Nasıl Silebilirsiniz?

Twitter Hesabınızı Kalıcı Olarak Nasıl Silebilirsiniz?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Twitter hesabınızı bir nedenden, kalıcı olarak silmek istiyorsanız, yazımızı okumanızı tavsiye ederiz. Twitter hesabını kalıcı olarak silme işlemlerinin detayları bu yazımızda.

Karar vermeden önce iyi düşünün

Öncelikle Twitter hesabınızı kalıcı olarak silmeden önce iyice düşünmenizi öneririz. Çünkü kalıcı olarak hesap silmek, kullanıcı adınızı, takipçilerinizi, paylaştıklarınızı kısacası var olan hesabı tamamen kaybetmeniz anlamına geliyor. Bu nedenle hesabınızı kalıcı olarak silmeyi isteyip istemediğinize emin olmalısınız. Sonrasında özellikle kaybedilen takipçilere üzülebilirsiniz.

Diyelim ki hesabınızı kalıcı olarak silme kararı aldınız ve ilk adım olarak gerekli işlemleri uyguladınız. Kısa bir süre sonra ise pişmanlık duydunuz. Şanslısınız; Twitter, hesabınızı geri alabilmeniz için size 30 gün tanır. 30 gün içerisinde hesabınızı bıraktığınız şekilde geri alabilirsiniz. Bu süreyi geçirmemeye dikkat edin.

Hesabınızı silmeden önce arşiv indirin

Twitter hesabınızı silmek istiyor ve de sayfanızdaki birçok yazı, fotoğraf gibi şeyleri de kaybetmek istemiyorsanız hesabınızın arşivini Twitter’dan isteyebilirsiniz.

Bunun için; Twitter>Ayarlar>Hesap>Twitter Arşivin adımlarından, "Arşivini İste" butonuna tıklayarak arşiv isteyebilirsiniz. Arşiviniz hazır olunca,Twitter’da kayıtlı olan e-posta adresinize bir e-posta gönderilir. Gönderilen e-postada arşivinizi indirmeniz için link yer alır. 

Hesabı kalıcı olarak silme

Twitter hesabınızı silmek için tıklayın. Açılan sayfada (Twitter kullanıcı adınız) adlı kişiyi devre dışı bırak butonunu göreceksiniz. Butona tıklayarak hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz. yukarıda da bahsettiğimiz gibi 30 gün içinde cayma şansınız bulunuyor. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)