Swarm‹ın Yeni Özelliklerini Keşfedin

Swarm’ın Yeni Özelliklerini Keşfedin
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Facebook ve Twitter gibi popüler uygulamalar arasına girmeyi başaran, yer bildirim konusunda popüler bir uygulama olan Foursquare, geçtiğimiz yıl yerini Swarm uygulamasına bırakmıştı. Foursquare yenilikten sonra sadece yeni yerler keşfetme uygulaması olarak varlığını korudu. 

Böylelikle Swarm üzerinden sadece yer bildirimi (check-in) yapabiliyor, Foursquare'de ise bulunduğumuz mekanlarla ilgili tavsiyeleri okuyup bizler de tavsiyelerde bulunabiliyoruz. Swarm’la ise yer bildirimi yaparak yakınımızdaki arkadaşlarımızı görebiliyor ya da bulunduğumuz bölgede kimlerin bize yakın olduğunu tespit edebiliyoruz. Bunun yanında, plan kısmından yeni bir plan oluşturarak arkadaşlarımızı da bu plana davet edebiliyoruz.

 Güncellemelerle çok daha iyi hale gelen Swarm’ın, geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme ile sürümü 3.0’a yükseltildi. Bu yeni sürümle Swarm’a; “arkadaş bulma”, “lider sıralaması” ve “şimdi burada” özellikleri eklendi. Şimdi bu özellikleri biraz yakından inceleyelim. 

Lider sıralaması

Lider sıralaması özelliği, siz check-in yaptıkça size jeton kazandırıyor. Kazanacağınız jetonlar, arkadaş listenizdeki, check-in yaparak puan toplayan diğer arkadaşlarınıza göre değişiklik gösteriyor. Bu durumda arkadaşlarınızla yarışmanız gerekecek. 

Bonus ödülü kazanmak için ise gerekli olan, check-in yarışını ilk 3’te tamamlamanız. Liderlik sıralaması haftanın her Pazar günü gece yarısı sıfırlanıyor. 

Arkadaş bulma

Bu yeni özellik ise arkadaş listenizdeki kişileri, yakınınızdakiler ve dünya çapında olarak ikiye ayırıyor. Yani artık, yakınınızda check-in yapanları ve dünya çapında check-in yapanları ayrı sekmelerde görebileceksiniz. 

Şimdi burada

Şimdi burada özelliği ile artık check-in yaptığınızda, o mekanda kimlerin bulunduğu bilgisine çok daha kolay bir şekilde ulaşabileceksiniz. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)