Sony Xperia Z5 Kılıf İnceleme Video

Sony Xperia Z5 Kılıf İnceleme Video
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Son Xperia Z5 kılıf ve aksesuarları arasından en popüler beş modeli videoda izleyebilirsiniz. Diğer Xperia Z5 kılıf seçeneklerini MobilCadde.com'da inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Pencereli Xperia Z5 kılıf
Pencereli kılıf modeli Xperia Z5 için farklı kesim ve tasarıma sahip. Pencere ekranından ekranın büyük bir bölmesini görebilir, gelen aramaları yanıtlayabilirsiniz. Kapakta gizli mıknatıs var, bu sayede cepte ya da çantada kendi kendine açılan kapak problemi yaşamazsınız. Gold haricinde kırmızı ve siyah rengi de mevcut.

Şeffaf Xperia Z5 kılıf

Eiroo Color Fit serisinden bu kılıf şeffaf, kenarları rose gold renginde. Yumuşak plastik maddeden üretilmiş. Bir çok kılıfa nazaran telefonun yan çerçevesi dahil daha iyi koruma sağlıyor. Rahatlıkla bükülebilir ve kırılma ihtimali yok.

Ultra İnce Xperia Z5 kılıf
Ultra ince silikon severlerin beğeneceği yeni bir kılıf modeline bakalım Bu deri desenli silikon kılıf, yumuşak silikon materyal formdan oluşuyor. Dokusu harika ve gayet zarif görünüyor. Kılıf telefon üzerindeyken şarj, kulaklık, kamera veya ses kontrol tuşları kullanılabiliyor.

Kedili Xperia Z5 kılıf
Kedi aşıkları bu kılıfa dikkat kesilebilir.  Dafoni yeni four cats modeli kaliteli baskı ile sert plastikten üretilmiş. Yan kenarları koruyor, üst kenarlar açık. Tuş bölmeleri rahatlıkla kullanılabiliyor.

Motomo Xperia Z5 Kılıf
Motomo kılıf, metal kaplaması ve sert plastiği ile oldukça hoş görünüyor. Yan kenarları kapalı alt ve üst kenarları açık. Sert plastik malzemesi sayesinde kırılmaz bir yapıya sahip ve darbelere karşı maksimum güç sağlıyor. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)