Sony Xperia Z3 Compact Kılıf İnceleme Video

Sony Xperia Z3 Compact Kılıf İnceleme Video
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Sony Xperia Z3 Compact telefonu için bumper, pencereli, silikon, rubber ve kapaklı kılıf çeşitlerini ayrıntılı olarak bu videoda inceleyebilirsiniz. Tüm Sony Xperia Z3 Compact kılıf seçeneklerini MobilCadde.com'da inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

İlk olarak Eiroo markasının kapaklı bu kılıfına bakalım. Kılıfın deri malzemesi oldukça kaliteli ve metal logo işlemesi de havalı duruyor. Yumuşak malzeme ile kaplanmış olan kapak, gizli mıknatıs özelliğine sahip. İçerisine baktığımızda telefonu yerleştireceğimiz bölmede silikon malzeme kullanıldığını görüyoruz. Kapaklı kılıflar içerisinde oldukça kullanışlı. Ayrıca beyaz, mavi ve kırmızı renk seçeneği de bulunuyor.

Sert rubber kılıf arayanlar için sarı taksi desenli bu model önerilebilir. Telefonun arka ve yanlarını koruyor. Rubber kılıflar silikon kılıflara göre daha ince ve zarif bir yapıya sahip. 

Üçüncü olarak cüzdanlı bir model inceleyelim. Bu kategorideki kılıflar içerisinde en çok kullanılan marka Mercury, içi silikon dışı yumuşak deri malzeme ile telefonun tamamını koruyor. Mıknatıslı ürün kapağını bilmenizde fayda var. Cüzdan özelliğine bakılırsa 2 adet kart 1 adet para koyma gözü sayesinde ihtiyaç duyulan bir cüzdandan farklı değil. Ayrıca katlanabilir kapak standı sayesinde rahatlıkla video seyredilebilir. Çok fonksiyonlu bu kılıf, her telefon için olmazsa olmaz bir modeldir.

Eiroo markasının bu renkli ürünü çift pencereli kılıf ile devam edelim. Kılıf; deseni ve kaliteli tasarımıyla ön plana çıkıyor. Üstte bulunan pencere sayesinde gelen aramalar görülebilir, alttaki pencere ile yanıtlanabilir. Yani görüşmeler için kapağı açmaya gerek yok. Telefonu yerleştirilen bölme silikon malzemeden oluşmuş. Kapak ters çevrildiğinde stand konumuna geliyor. Bu model de kullanışlı ve hoş görünüyor.

Son olarak silikon bir kılıfa bakalım. Son dönemin moda rengi mint mavisi ya da su yeşili diye adlandırılan bu renk en çok silikon kılıflara yakışıyor. Bu modelde parlak silikon rengi ön plana çıkarmış. Rahatlıkla bükülebilir ve kırılma ihtimali yok. Yumuşak plastikten üretilen silikon kılıflar bir çok kılıfa nazaran telefonu daha iyi koruyor. Bu modelin siyah, beyaz, kırmızı ve lacivert rengini de alternatif olarak MobilCadde.com’da bulabilirsiniz.

Z3 Compact kılıf incelemesi burada sona eriyor. Telefonunuz için şarj cihazı ya da masaüstü dock arıyorsanız, MobilCadde.com’u ziyaret edebilirsiniz. Bir sonraki incelemede görüşmek dileğiyle 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)