Sony Xperia Z1 Kılıf İnceleme Video

Sony Xperia Z1 Kılıf İnceleme Video
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş
Sony Xperia Z1 telefonu için pencereli, kristal, cüzdanlı, bumper ve standlı kılıf çeşitlerini bu videoda inceleyebilirsiniz. Yüzlerce Sony Xperia Z1 kılıf seçeneklerini MobilCadde.com'da bulabilir, beğendiğiniz aksesuarı aynı gün kargo imkanıyla satın alabilirsiniz.
 

Xperia Z1 Pencereli Kılıf
Ürünün penceresi sayesinde telefon ekranı kısmi olarak görülebiliyor ve gelen aramalar cevaplanabiliyor. İç kısmında sert rubber, kapağında yumuşak deri malzeme kullanılmış. İnce kapağı kılıfı zarif gösteriyor ve kapak çevrildiği zaman stand oluyor.
 
Xperia Z1 Şeffaf Kılıf
Şeffaf kristal rubber kılıf telefonun görüntüsünü hiçbir şekilde bozmuyor. Yan çerçeve ve arkasını güvenle koruyor.
 
Xperia Z1 Cüzdanlı Kılıf
Cüzdanlı kılıfı önerisi olarak Mercury markalı kılıf, içi silikon dışı yumuşak deri malzeme ile telefonun tamamını koruyor. İçten mıknatıslı ürün kapağını belirtmekte fayda var. 2 adet kart 1 adet para koyma gözü sayesinde ihtiyaç duyulan bir cüzdandan farklı değil. Ayrıca stand özelliği sayesinde rahatlıkla video seyretmek mümkün.
 
Xperia Z1 Bumper Kılıf
Telefonun yalnızca çerçevesini korusa da Xperia Z1 telefonunu kalınlaştırmıyor ve metal oluşu ile şık bir görüntü sağlıyor. Vidaları sayesinde rahatlıkla telefona yerleştirilebiliyor.
 
Xperia Z1 Rubber Kılıf
Umku marka kot desenli bu rubber kılıf, telefonun arkasını ve yan çerçevesini koruyor. Sert plastik malzemeden üretilmiş ve telefona kılıfa kot kumaş görünümü veriyor.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)