Şarjlı Kılıf Nedir?

Şarjlı Kılıf Nedir?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Şarjlı kılıf adından da anlaşıldığı üzere içinde ek batarya bulunduran bir kılıftır. Görüntü olarak normal kılıflardan bir farkı yoktur. Şarjlı kılıf içindeki batarya yaklaşık olarak telefonunuzun bataryası ile aynı kapasitededir. Yani şarjlı kılıfınız olduğunda yanınızda 2 bataryanız var gibi düşünebilirsiniz.

Şarjlı kılıflar her modele özel olarak üretilmektedir. iPhone modelleri ve Samsung, HTC, LG, General Mobile, Nokia gibi markaların her bir modeli için özel üretilmektedir.

Şarjlı kılıfınızla istediğiniz zaman telefonunuzu şarj edebilirsiniz. Şarjlı kılıfınız şarj tamamlandıktan sonra otomatik olarak telefonunuza giden gücü keser ve telefonunuza hiçbir zararı yoktur.

 Genellikle şarjlı kılıflarda şarja başlamak için bir tuş bulunmaktadır ve bu tuşa bastıktan sonra kılıf telefonu şarj etmeye başlamaktadır. Şarjlı kılıfınız telefonunuzun bataryası ile yaklaşık aynı kapasiteye sahiptir. Bu nedenle telefonunuz %15 şarja sahipken şarj etmeye başladığınızda şarjınız tam dolu seviyeye geldiğinde şarjlı kılıfınız şarjı kapatacak ve şarj işlemi sonrasında şarjlı kılıfınızda %15'lik şarjınız kalacaktır ve bunu daha sonra telefonunuzu şarj etmek için kullanmanız mümkün olacaktır.

Eğer siz de bir şarjlı kılıf sahibi olmak istiyorsanız MobilCadde.com'u ziyaret edebilirsiniz. Hızlı kargo ve çeşitli ödeme yöntemleri ile akıllı telefon ve tabletleriniz için alışverişinizi güvenle yapabilirsiniz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)