Samsung Galaxy S7 İçin Beklenen Özellikler

Samsung Galaxy S7 İçin Beklenen Özellikler
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S7’nin Mart ayında tanıtılması bekleniyor. Ancak her zaman olduğu gibi telefonun kendisinden önce hakkında sızıntılar ortaya çıktı. Samsung Galaxy S7’nin beklenen özellikleri va tasarımı yazımızda. Üst düzey akıllı telefon unvanını taşıyacak olan Galaxy S7 ile ilgili tüm sızıntıları sizin için derledik. 

Samsung Galaxy S7 özellikleri;

Gelen sızıntılara göre Galaxy S7’nin işlemcisi Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti. 1440 x 2560 ekran çözünürlüğüne sahip olması beklenen akıllı cihazın arka kamerası 12 MP iken ön kamerası ise 5 MP olacak. Yeni kameranın f/1.7 diyaframa sahip olacağı da söylentiler arasında. Şunu belirtelim ki, MP sayısı sizleri yanıltmasın. Kameranın daha önceki modellerde 16 MP iken 12 MP olarak ortaya çıkması görüntülerin kötü olacağı anlamına gelmiyor. 

Ayrıca cihazın ekran büyüklüğü ise 5.1 inç. Galaxy S7’de esnek ekran kullanılacağı da gündemde.

Samsung Galaxy S7’nin hafıza konusunda gelen sızıntılar ise 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama olduğu yönünde. Tabi ki işletim sistemi olarak da Android’in en son sürümü olan Android 6.0 Marshmallow ile geleceği bekleniyor. 

Tasarımsal açıdan ise Galaxy S6 ile arasında çok bariz farklar beklenmeyen, sadece birkaç minik değişiklikle gelebileceği tahmin ediliyor Galaxy S7’nin.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)