Samsung Galaxy S6 Kılıf İnceleme Video

Samsung Galaxy S6 Kılıf İnceleme Video
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş
Samsung Galaxy S6 telefonu için kılıf çeşitlerini ayrıntılı olarak bu videoda inceleyebilirsiniz. Tüm Samsung Galaxy S6 kılıf seçeneklerini MobilCadde.com'da inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.
 
 
Tüm teknoloji severlerin yakından tanıdığı Spigen Galaxy S6 Kılıf ile incelememize başlayalım. Slim Armor serisinden bu model içi  silikon dışı rubber plastiği sayesinde çok güçlü koruma sağlıyor. Kılıf ile telefonun kulaklık ve şarj cihazı girişleri rahatlıkla kullanılabiliyor. Cihaz üzerinde de gördüğünüz gibi ultra koruma sağlayan bu kılıf telefonu zarif bir şekilde koruyor. Darbeler korkulu rüyam diyenler için ideal seçim.
 
Yine ultra koruma sağlayan sağlam bir modelle devam edelim. Motomo kılıf, metal kaplaması ve sert plastiği ile oldukça havalı görünüyor. Sert silikon malzemesi sayesinde kırılmaz bir yapıya sahip ve darbelere karşı maksimum güç sağlıyor.
 
İlginç bir modelle devam edelim. Son dönemde oldukça popüler olan gizli kapaklarda Rock markasının bu serisi dikkat çekiyor. Şeffaf pencere kapağı sayesinde ekranda gelen aramalrı görebilirsiniz. Ekranı kapadığınızda telefon uyku moduna geçiyor. İçerisine bakarsak sert plastik malzemeyi görebilirsiniz. Zarif tasarımı ile telefona oldukça yakışan bir model oldu.
 
Totu Design Galaxy S6 kılıflarından bu zarif modeli kristal kılıf arayanlar için en iyilerden. Telefona oldukça yakışan formu ile çok kullanışlı bir model.
 
Son olarak çok tercih edilen ultra ince kılıflardan bir örneğe bakalım. Ultra ince Galaxy S6 kılıf arıyorsanız ben size silikon modeller öneririm. Tabi silikon bir modelin çabuk yıpranmaması için kaliteye dikkat etmek gerekiyor. Dafoni’nin aircraft serisinden bu model oldukça kaliteli yapısı ile çok sevilen türlerden. Ultra ince kılıf alacaksanız kaliteye önem vermenizi tavsiye ederim.
 
İnceleme şimdilik bu kadar, daha fazla bilgi almak için ürünleri tıklayabilirsiniz. Yine incelenmesini istediğiniz ürünler için de bize yazabilirsiniz. Bir sonraki videoda görüşmek dileğiyle :)

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)