Samsung Galaxy S6 Edge Plus‹ın Özellikleri

Samsung Galaxy S6 Edge Plus’ın Özellikleri
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Samsung yeni nesil teknolojik telefonu S6 Edge Plus, 5.7 inç Quad HD Super Amoled ekranıyla karşımıza çıkıyor. Corning Gorilla Glass 4 ekran teknolojisiyle çizilmelere karşı oldukça korunaklı olan metal ağırlıklı Galaxy S6 Edge Plus, 3.000mAh kapasiteli bir bataryaya ve geliştirilen 4GB’lık bir RAM‘e sahip.

Android’in en güncel işletim sistemi olan Lollipop 5.1.1 çalışan Galaxy S6 Edge Plus’ın oyun severlere de bir iyi haberi var; cihaz Mali-T760MP8'den faydalanarak grafik yongası sömüren oyunların altından da rahatlıkla kalkabiliyor.

Galaxy S6 Edge Plus, teknolojik olarak getirilen yeniliklerin yanı sıra, yuvarlak çerçeveleri, altta yer alan hoparlör delikleri ve şık kasasıyla tasarım anlamında da cazip bir görünüme sahip.  Ayrıca ön tarafta yer alan parmak izi okuyucuya ek olarak iki adet dokunmatik buton daha yer alıyor.

Otomatik ve manuel odaklama, yüz tanıma ve panorama gibi özelliklerin bulunduğu 16 megapiksellik arka kamerası ve 5 megapiksellik ön kamerasına ek olarak, bir de özel selfie modu var. 

2 saat gibi bir sürede şarj olan, 32 ve 64 GB’lık seçenekleriyle Samsung Galaxy Edge Plus’lar kısa sürede içerisinde Android severler tarafından tercih edilen akıllı cihazlar sıralamasında yukarılara tırmanacak gibi görünüyor.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)