Samsung Galaxy Note 4‹ün Az Bilinen Özellikleri

Samsung Galaxy Note 4’ün Az Bilinen Özellikleri
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Samsung’un resmi blog sayfası Samsung Tomorrow’da Galaxy Note 4’ün, kullanıcılar tarafından çok da bilinmeyen özellikleri açıklanmıştı. S Pen kullanımıyla ve büyük ekranıyla dikkat çeken Samsung Galaxy Note 4’ün bu bilinmeyen özelliklerinden bu yazımızda bahsedeceğiz.

-Mesajlar üzerinden gönderilen bağlantıların önizlemesini yapabilirsiniz. Mesajlaşırken size gelen linkleri bu önizleme özelliği ile tıklamadan kısaca görmeniz mümkün. Bunun için, gelen URL’nin üzerinde S Pen’i gezdirmeniz yeterli.

-S Planner uygulamasında, bir tarihe uzun süre basılı tutarak, açılan pencereye S Pen’i kullanarak pratik bir şekilde tarih ve saat bilgisi yazabilirsiniz. El yazısı ile yazılan bu zamanı telefon otomatik olarak algılayacak ve o an için bir hatırlatma kuracaktır.

-Note 4’ün ses kaydedicisi toplantı modunda iken 8 farklı yönden gelen sesleri ayırt edebilme özelliğine sahip. Bu özellik, kalabalık bir yerde kaydettiğiniz sesi daha sonra dinlerken bazı sesleri çıkartarak dinlemenizi sağlıyor. Böylece işinize yaramayacak seslerden kurtulabiliyorsunuz. 

Sizi arayan kişi hakkında, arama sırasında bir çok bilgi görebilirsiniz. Arayan kişinin doğum günü, o kişiyle yaptığınız son mesajlaşmalar, son görüşme tarihiniz gibi bilgilere arayan bilgisini açık tutarak arama sırasında ulaşabilirsiniz.

-Samsung Galaxy Note 4’te kulaklığınız ile müzik dinlerken artık önemli sesleri kaçırmayacaksınız. Telefon dış sesleri alılayarak sizi uyarıyor ve böylece örneğin; ev telefonunuz ya da kapı çaldığında rahatlıkla duyabiliyorsunuz.

-Büyük ekranı nedeniyle bazen tek elle kullanımı zorlaştıran Note 4, tek elle işlem modu ile tüm ekranı telefonun sağ alt köşesine taşıyarak tek elle rahat bir kullanım sağlıyor. Bunun için ekranı sağ üst köşeden parmağınızla çekip al köşeye taşımanız gerekiyor. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)