MobilCadde.com‹da Mobil Ödeme Dönemi Başladı

MobilCadde.com’da Mobil Ödeme Dönemi Başladı
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

MobilCadde.com üzerinden gerçekleştirilecek olan tüm kılıf ve aksesuar alışverişlerinizde kullanabilmeniz için mobil ödeme seçeneği aktif hale geldi. Mobil ödeme daha hızlı ve pratik bir şekilde alışveriş yapmanız için sizlere kolaylık sunmaktadır.  MobilCadde’dan yapacağınız mobil ödeme alışverişlerinizde 150 TL’ye kadar olan siparişlerinizi kolaylıkla oluşturabilirsiniz. 

Peki Mobil Ödeme Nedir?

Genellikle kredi kartı olmayan kişiler tarafından tercih edilmek istenen mobil ödeme ile mobil hattınız üzerinden ürün ya da hizmet satın alınabilmektedir. 

Güvenli bir alışveriş seçeneği olan bu seçeneği kullanabilmek için ödeme yaptığınız sayfada mobil ödemeyi seçmeniz gerekmektedir. Karşınıza çıkan ekranda öncelikle sizden gsm numaranızı girmeniz istenmektedir. Ve girmiş olduğunuz cep telefonu numarasına onay mesajı gelmektedir. Gelen onay mesajına EVET yazarak yanıt verdikten sonra işleminiz onaylanmaktadır. Mobil ödemeniz tüm bu işlemlerden sonra gsm hattınız üzerinden gerçekleşmiş olacaktır. Bu işlem için 0.50 kr olarak bir sefere mahsus işlem ücreti de hattınıza yansıyacaktır. 

Gsm operatörünüzden mobil ödeme yapabilmek için bu özelliğin de aktif olması gerekmektedir. Eğer aktif değilse mobil ödeme işlem iznini açmanız gerekmektedir. 

MobilCadde’de Mobil Ödeme Nasıl Kullanılır?

MobilCadde üzerinden yapılacak alışverişlerde müşteriler aylık maximum 2 adet mobil ödeme seçeneği ile sipariş oluşturabilecek. Eğer kişi üçüncü kez mobil ödeme ile alışveriş gerçekleştirmek isterse, ödeme seçenekleri sayfasında mobil ödeme hariç diğer ödeme yöntemleri gözükecektir. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)