MobilCadde.com Sponsorluğunda CepteModa Uygulaması Yayında!

MobilCadde.com Sponsorluğunda CepteModa Uygulaması Yayında!
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Cep telefonuna özel duvar kağıdı ya da ilginç zil sesleri arayanlar için CepteModa uygulaması MobilCadde.com sponsorluğuyla hizmetinizde. Uygulamada birbirinden yeni duvar kağıtları yer alırken, popüler zil sesleri de kullanıcı beğenisine sunuluyor.

Kedi duvar kağıdı, bebek duvar kağıdı gibi birbirinden özel resimleri CepteModa duvar kağıtlarında keşfedebilirsiniz. Ayrıca her telefonun özel arka planı olan Apple duvar kağıdı, Samsung duvar kağıdı, Sony duvar kağıdı gibi seçenekler de mevcut. Zil sesleri içerisinde en güncel zil seslerini telefonunuza indirerek modaya uyum sağlayabilirsiniz. Mesela son zamanların popüler zil sesi Demba Ba zil sesini CepteModa ile telefonunuza yüklemek mümkün.

CepteModa duvar kağıdı ve zil sesleri her gün yenilenerek koleksiyonunu genişletiyor. Bu uygulamanın bir güzel yanı sayesinde indirdiğiniz duvar kağıdı sizin telefonunuza özel oturacaktır. Android zil sesi seçiyorsanız, beğendiğiniz zil sesini önce kaydet’e tıklamanız ardından Ayarla seçeneğini seçmeniz yeterli. Artık Android telefonunuz istediğiniz zil sesi ile çalacaktır. iOS kullanıcılarının da işini kolaylaştıran CepteModa, iPhone zil seslerini m4r formatında indirmenizi sağlıyor, ardından iTunes aracılığı ile yükleyebilmeniz için belirli adımları CepteModa  Yardım sayfasında anlatıyor. Üstelik uygulamanın, özel hazırladığı iTunes iPhone zil sesi değiştirme yardım videosu da Youtube’da mevcut.

CepteModa uygulamasının kullanıcılara sunduğu bir diğer güzel özellik ise Fırsat sayfası. Bu sayfada yalnızca kullanıcılara özel sunulan çeşitli marka ve ürünlerin fırsatları yer alırken, MobilCadde.com için kullanabileceğiniz çeşitli indirim kuponları bulunuyor.

Aradığınız duvar kağıdı ve zil sesi için CepteModa’yı bir an önce keşfetmelisiniz.

Uygulama indirme adresi iTunes:
https://itunes.apple.com/us/app/ceptemoda-duvar-kag-tlar-ve/id1014370689?mt=8

Uygulama indirme adresi Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilcadde.ceptemoda

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)