Kişiye Özel Cam Telefon Kılıfları

Kişiye Özel Cam Telefon Kılıfları
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Telefon kılıfları arasında en çok sevilen modellerden olan kişiye özel telefon kılıflarını artık MobilCadde’de kişiye özel cam telefon kılıfları olarak bulabilmek mümkün. Kişiselleştirilmiş olarak üretilen cam kılıflar normal kişiye özel kılıflarla kıyaslanıldığında daha uzun ömürlü olması ve soyulmaması ile dikkat çekmektedir.

MobilCadde ile Kişiye Özel Cam Telefon Kılıfları Deneyimi

MobilCadde size sayısız kişiye özel kılıf seçeneği sunmaktadır. Ama bunlar arasında uzun süre kullanabileceğiniz bir kılıf istiyorsanız Dafoni Glossy Kişiye Özel Kılıf Koleksiyonu’muza gözatmanızı öneririz. Bu koleksiyonda göreceğiniz modeller arasında birbirinden farklı renk seçeneklerine sahip birçok kılıf bulunuyor. Pembe, yeşil, kırmızı, mor, mavi ve daha birçok renkteki kılıf her zevke hitap ediyor. 

Dafoni Glossy Kişiye Özel Cam Kılıf modelleri hem harf hem de isim ile kişiselleştirilebilecek tasarımlara sahiptir. Harf ile kişiselleştirilen cam telefon kılıflarında ister tek harf ister çift harf kullanabilirsiniz. Kendi adınızın baş harfini, sevdiğiniz birinin baş harfini bu kılıflarda kullanabilirsiniz. Dilerseniz tercihinizi harften yana değil, isimden yana da kullanabilir. Cam telefon kılıfı tasarımlarımız arasında herhangi bir isim ile de kişiselleştirme yapabileceğiniz modeller bulabilmeniz mümkün. 

Kaliteli ve Kullanışlı Cam Telefon Kılıfları

Dafoni Glossy Kişiye Özel Cam Telefon Kılıfı parlak ve dayanıklı malzemeden üretilmiş yüzeye sahiptir. Alt kısmının silikon malzemeden üretilmiş olması sebebiyle telefonunuza kolaylıkla takılıp, çıkartılabilen bir modeldir. Silikon kısımları telefonun tüm kenarlarını kaplamaktadır. Böylece telefonunuzu da koruyarak, zarar görmesini engelleyebilirsiniz.

Sıradan telefon kılıflarından sıkıldıysanız eğer Dafoni Glossy Koleksiyonu’yla telefon kılıflarınızda farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. 

Cam Telefon Kılıfları Ücretsiz Kargo ile

MobilCadde’den yapacağınız Dafoni Glossy Cam Telefon Kılıfı siparişlerinizde herhangi bir kargo ücreti ödememektesiniz. Dilediğiniz ödeme yöntemini kullanarak kişiye özel cam telefon kılıfı siparişlerinizi oluşturabilirsiniz. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)