iPhone‹un Rakiplerine Göre Handikapları Neler?

iPhone’un Rakiplerine Göre Handikapları Neler?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Apple’ın en popüler ürünü olan iPhone’nun kalitesi ve teknolojisi göz ardı edilemeyecek bir gerçek. iPhone ile Android işletim sistemli akıllı telefonlar her dönem kıyaslanıyor. Yapılan kıyaslamalardan yola çıkıldığında iPhone alanları düşündüren sebepler var. iPhone almak isteyenlerin bir kez daha düşünmesi gereken nedenler neler?

Batarya değişimi mümkün değil

Akıllı telefonların en önemli sorunu ne diye soracak olursak “Şarjının çok çabuk bitmesi” cevabı kimseyi şaşırtmaz. Satın alınan ilk günlerde daha uzun dayanan bataryalar zaman geçtikçe akıllı telefon kullanıcılarını yarı yolda bırakmaya başlıyor. Hemen hemen her Android işletim sistemli telefonda batarya değişimi yapmak mümkün ancak bir iPhone sahibiyseniz kendi becerinizle bir batarya satın alıp, değiştirebilmeniz pek mümkün değil.

Katı bir işletim sistemi

Android’in iPhone karşı en önemli avantajlarından biri olduğu söylemek mümkün. Birçok kullanıcı kişiselleştirmek çok daha geniş seçenekli olduğu için açık kaynak kodlu işletim sistemini yani Android’i tercih ediyor.

Hafıza kartı desteği

Video ve fotoğraf kalitelerinin artması ile birlikte akıllı telefonlarda en çok ihtiyaç duyulan şey hafıza! Android işletimli bir telefona sahipseniz telefonunuzun hafızasını bir hafıza kartı satın alarak arttırabilirsiniz. Ancak bu işlem iPhone’larda mümkün değil.

Fiyat

Birçok kişinin iPhone fiyatlarını yüksek bulduğunu ve her lansman sonrası tartışıldığını, esprilere konu olduğunu söylemek mümkün. iPhone alacakları düşündürecek nedenlerden biri de diğer akıllı telefonlar ile arasındaki fiyat uçurumu.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)