iPhone İçin En İyi Powerbank

iPhone İçin En İyi Powerbank
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Eğer siz de herhangi bir iPhone telefon ya da iPad tablet kullanıyorsanız hangi powerbank modellerini seçmeniz gerektiği konusunda aklınız karışabilir. Öncelikle yanınızda bir iPhone bağlantı kablosunun bulunması durumunda dilediğiniz powerbank modelini seçebileceğiniz bilgisini verelim. Yani Apple marka telefon ve tablet için mutlaka bazı markaların powerbank modellerini kullanmanız gerekmiyor. Sadece powerbank ürünlerin içerisinden Android yazılım için uygun bağlantı kablosu çıktığından sizin ekstra bir bağlantı kablosuna ihtiyacınız olacak, hepsi bu! 

Taşınabilir şarj cihazı marka ve modellerini incelediğinizde ise en iyiler olarak karşımıza pek çok tasarım çıkıyor. Bunlar arasından sizin için seçtiklerimizi şu şekilde sıralayalım… 

Xiaomi 

Markanın 10000 mAh ve 20000 mAh değerinde olan powerbank modelleri şu anda piyasadaki en iyi taşınabilir şarj cihazları olarak kabul ediliyor. 20000 mAh değerinde olan powerbank iPhone 6’yı tam 7 kez doldurabilme kapasitesine sahip. 3.6A çıkış gücü ile doldurma hızı açısından da beklentileri tam olarak karşılıyor. Aynı anda iki cihazı bile üstün bir hızla doldurabiliyor. Isınmaya karşı koruma ve akım kontrolü gibi özelliklerinin de olduğunu belirtelim. 

Sony

Markanın Cp-S15s modeli yine piyasanın en iyilerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. iPhone marka telefonlar için de rahatlıkla kullanılabilen bu tasarım 15000 mAh değeri ile ön plana çıkıyor. Elbette bu denli yoğun ilgi görmesinin nedenleri arasında 3.9A çıkış gücüne sahip olması da bulunuyor. Aynı anda iki cihazı şarj edebilen tasarım mobil cihazlar ile aynı anda şarj edebilmesiyle de beğeni topluyor. 

Philips 

DLP 10402 modeli rahatlıkla tercih edilebilecek powerbank çeşitleri arasında yer alıyor. 10400 mAh gücü ile gayet başarılı ve çıkış gücü de 3.1A olduğundan dolum hızı bakımından da beklentileri karşılayabiliyor. Son derece şık ve zarif bir tasarıma sahip olması, ebatlarının pek çok modele nazaran daha küçük olması da ürünün lokomotif özellikleri arasında yer alıyor. 

Asus 

Sizlere son olarak Asus marka ZenPower 10050 modelini önerebiliriz. 10050 mAh değerinde ve çıkış gücü de 3.5A olduğundan hız ve kapasite açısında gayet yeterli bulunuyor. Ayrıca fiyatının makul olmasıyla da dikkat çekiyor. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)