iPhone Ekranı Windows İşletim Sistemli Bilgisayara Nasıl Yansıtılır ve Kaydedilir?

iPhone Ekranı Windows İşletim Sistemli Bilgisayara Nasıl Yansıtılır ve Kaydedilir?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

iPhone kullanıcısıysanız ve kişisel bilgisayar olarak Mac kullanıyorsanız zaten iPhone ve iPad’inizin ekranınız kolayca bilgisayarınıza yansıtabilir ve ekran kaydı alabilirsiniz. Ancak kullandığınız kişisel bilgisayarınızın işletim sistemi Windows ise ve iPhone’nunuzun ekranındaki görüntüyü bilgisayarınıza yansıtmak ve kaydını almak istiyorsanız üçüncü parti bir yazılıma ihtiyacınız olacak.

LonelyScreen isimli yazılımı edinerek indirdiğinizde iPhone’nunuzdaki görüntüyü Apple TV’ye aktarır gibi Windows işletim sistemli cihazınıza ekranınızın görüntüsünü aktarabileceksiniz.

LonelyScreen yazılımını bilgisayarınıza kurduktan sonra görüntü aktarımını yapabilmeniz için iPhone ve Windows işletim sistemli bilgisayarın aynı kablosuz ağa bağlı olması gerekiyor. Aksi durumda görüntü aktarımı yapmanız mümkün olmuyor.

İzlemeniz gereken adımlar;

Bilgisayarınızı ve iPhone’nunuzu aynı Wi-Fi ağına bağlayın.

LonelyScreen yazılımını çalıştırın.

iPhone’da Denetim Merkezi / Control Center’a erişin. 

Screen Mirroring kısayoluna dokunun. 

Çıkan seçeneklerde LonelyScreen’a dokunun.

İşlem tamam! iPhone ekranındaki görüntü gerçek zamanlı olarak bilgisayarınızda görebilirsiniz. LonelyScreen uygulamasında, sağ alt kısımda yer alan küçük ok simgesine tıklayınca çıkan Record seçeneğini kullanarak da ekran videosu kaydedebilirsiniz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)