iPhone 6S Kılıf İnceleme Video

iPhone 6S Kılıf İnceleme Video
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

iPhone 6S kılıf ve aksesuarları arayanlar için en popüler beş modeli videoda izleyebilirsiniz. Tüm iPhone 6S kılıf seçeneklerini MobilCadde.com'da inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Pierre Cardin iPhone 6S kılıf
Kapaklı bir kılıf tercih edenlere önerimiz birçomuzun hayran olduğu marka Pierre Cardin’den. Gerçek deri malzeme kullanılan bu kılıfı cüzdan olarak ta kullanabilirsiniz. İçerisinde telefon bölmesi, bir adet para bölmesi ve 4 adet kart gözü bulunuyor. Cüzdanlı kılıfın arka tarafında da bir adet para gözü yer alıyor. Telefon ve cüzdanı bir arada taşımak istediğiniz zamanlar için harika bir seçim.

Taşlı iPhone 6S kılıf
Bu görmüş olduğunuz Babox marka kılıf, şeffaf silikon üzerine tasarlanmış zarif çiçek deseni ve taşlardan oluşuyor. Ultra ince materyali ile telefonu hiç kalınlaştırmlıyor, gördüğünüz gibi dört tarafını özenle koruyor. Ayrıca bükülme ve kırılma gibi bir durum söz konusu değil. 

Spigen iPhone 6S kılıf
Spigen Aluminium fit serisi, plastik sert malzeme üzerine metal plaka ile kaplanmış. Spigen markasının en beğenilen kılıflarından olan bu model oldukça hoş bir tasarıma sahip.

Ultra ince iPhone 6S kılıf
TotuDesgin marka şeffaf bu kılıf ince tasarımlı ve silikon malzemeden üretilmiş. Kılıf telefon üzerindeyken tuşlar rahatlıkla kullanılabiliyor. Kolaylıkla bükülebiliyor, kırılma ihtimali yok.

Deri iPhone 6S kılıf
Totu Desgin marka bu model ise sert plastik materyal üzerine deri malzeme ile kaplanmış. Telefonun yanları korunuyor, tuşları için ise özenle kabartılı bölmeler bulunuyor. Arka tarafında bulunan gizli stand bölmesi kılıfı dilediğiniz an stand konumuna getiriyor.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)