iPhone 13 Kılıfları MobilCaddede Satışta!

iPhone 13 Kılıfları MobilCaddede Satışta!
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Yeni renk seçenekleriyle gönüllerde taht kuran iPhone 13 ailesi için ihtiyacınız olan kılıf ve tüm aksesuar seçenekleri MobilCadde’de. Cep telefonu aksesuar dünyasında size sayısız seçenek sunan MobilCadde’den yapacağınız iPhone 13 kılıf ve aksesuar alışverişlerinizde 50 TL ve üzeri tüm siparişlerinizde kargo ücretsiz.

iPhone 13, iPhone Mini, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max modellerine tam uyum sağlayacak olan kılıflar telefonunuzu korumak için mutlaka tercih etmeniz gereken aksesuarlar arasında. Dafoni, Eiroo, Buff, Kingxbar gibi birçok markanın en popüler kılıf modellerine de yine MobilCadde sayesinde ulaşabilirsiniz. Telefonlar için kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen modellerden olan silikon kılıf ve ultra koruma kılıf kategorisinde de yüzlerce alternatif bulabilmeniz mümkün. Renk seçeneklerinin de çeşitliliği sayesinde cinsiyet ayırt etmeksizin tüm kullanıcılara hitap eden renkler bulabilmeniz mümkün. 

MobilCadde’de dilerseniz iPhone 13 serisi için kendi kişiye özel kılıf siparişinizi de oluşturabilirsiniz. İstediğiniz herhangi bir fotoğrafı yükleyerek sadece birkaç adımda kılıfınızı hazırlayabilirsiniz. Silikon kılıf üzerine hazırlanan kişiye özel kılıflar, telefonunuzu kabalaştırmaz ve telefonunuzda koruma da sağlar. 

Tercih edebileceğiniz bir diğer model ise iPhone 13 Serisi resimli kapakları. Özel olarak tasarlanan modeller arasından renkli, cool, havalı seçimler yapabilirsiniz. 

MobilCadde’den güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmenin yanı sıra dilediğiniz birçok ödeme yöntemi içerisinden seçim de yapabilirsiniz. Kredi kartı kullanmıyorsanız kapıda ödeme seçeneğini ya da havale/eft seçeneğini de tercih edebilirsiniz. 

Kendiniz için ya da sevdikleriniz için en havalı kılıfları bulabileceğiniz MobilCadde.com’u ziyaret etmeyi unutmayın.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)