iPad‹inizi Mac‹in İkinci Ekranı Olarak Kullanabilirsiniz

iPad’inizi Mac’in İkinci Ekranı Olarak Kullanabilirsiniz
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Duet Display uygulaması sayesinde artık iPad’ler Macbook’lar ya da iMac’ler için ikinci ekran olarak kullanılabiliyor. Üstelik hiçbir performans kaybı olmadan.

Buna benzer uygulamar elbette ki vardı fakat yaşanan gecikme sorunları nedeniyle çok da başarılı olamamışlardı. Oysa Duet Display uygulaması, hiç gecikme olmaksızın Mac ekranındaki görüntüyü iPad’e aktarabiliyor ve ekranlar arası paylaşım da yapabiliyor. 

iPad 3 veya daha eski iPad’inizi 30 pin kablo ile; iPad Air 2, iPad Air veya iPad 4’ünüzü de Lightning kablo ile kullanabilirsiniz.

Uygulama Mac için ücretsiz olarak indirilebilir. Ancak kullanmaya başlayabilmek için iPad sürümünü de cihazınıza yüklemeniz ve bunun için 20.99 TL ödemeniz gerekiyor. 

Fiyat yüksek gibi görünse de sıfır gecikme ile iPad’i Mac’in ikinci ekranı olarak kullanma avantajı bu parayı ödemeye değer gibi duruyor. 

Duet Display uygulaması iPad için çok daha avantajlı gibi görünse de iPhone uyumluluğu da taşıyor. Böylece iPhone 6 plus telefonunuzu da ikinci ekran olarak kullanabilmeniz mümkün. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)