iOS 8.3‹te Hangi Yenilikler Yer Alıyor?

iOS 8.3’te Hangi Yenilikler Yer Alıyor?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Apple iOS 8.3 veriyonunun beta sürümünü bu hafta yayınladı. Belirtelim, güncelleme sadece geliştiriciler için yapıldı. Henüz son kullanıcı bu versiyonu kullanamıyor. Yayınlama tarihi ile ilgili de resm bir açıklama yapılmadı. iOS’un yeni versiyonu CarPlay'den emojilere kadar bir çok yeniliği barındırıyor.

Emojiler

iOS 8.3 ile beraber emoji sayısı artıyor ve emoji klavyesine eklenen yeni sekmeler sayesinde emojilere ulaşmak daha kolaylaşıyor.

CarPlay bağlantısı

CarPlay bağlantısı bu güncelleme ile birlikte kablosuz hale geliyor. iOS kullanıcıları CarPlay desteğine sahip araçlarına cihazlarını kablosuz olarak bağlayarak bu teknolojiyi kullanabilirler.

Apple Pay ve sık karşılaşılan hatalar

Apple Pay bu geliştirme ile birlikte daha da yaygınlaştırılıyor. Bu da mobil cihazlarla ödemenin önümüzdeki zamanlarda daha çok hayatımızda olacağını gösteriyor.

Ayırca Google hesaplarına erişim, kurulum ve sağlık uygulamalarında iyileştirmeler de barındırıyor.

Önemli konulardan birisi de iOS 8’de sık karşılaşılan ve çok şikayet edilen hatalarla ilgili düzenlemelerin de bu güncellemede olacağını söyleyebiliriz

Apple yeni versiyon güncellemesinde beklentisini yüksek tutan kullanıcılarını hayal kırıklığına uğratacak gibi görünüyor. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)