iOS 11 ile Birlikte Gelmesi Beklenen Yeni Özellikler Neler?

iOS 11 ile Birlikte Gelmesi Beklenen Yeni Özellikler Neler?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

iOS 11, 5-9 Haziran 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek Dünya Geliştiriciler Konferası'nda beta olarak tanıtılacak. Bu tarihlerde yalnızca geliştiricilerin kullanımına sunulması bekleniyor. iPhone’un 10. yılı olduğu için bazı sürprizleri barındıracak bir versiyon olabilir. 

 iOS 11 işletim sistemi büyük olasılıkla iPhone 8 ile birlikte hayatımıza girecek. Bu versiyonda beklenen özellikleri listeledik.

Görüntülü konuşma servisleri ile entegre bir Facetime

Bu yeni versiyonda Facetime’ın Skype gibi görüntülü konuşma servisleri ile entegre olması bekleniyor. Bununla birlikte tüm görüntülü konuşma uygulamalarında olan grup Facetime görüşmeleri de mümkün olabilir.

Öğrenebilen Siri

iPhone ve iPad’inizdeki mesajlaşma uygulamaları ile entegre olabilecek Siri kullanımınıza bağlı olarak öğrenme yeteneklerini geliştirmeye başlayabilir. Bu da Siri’ye yapay zeka için bir adım olarak düşünülebilir.

Tasarımsal dokunuşlar

Uzun süredir tasarım konusunda çok radikal değişiklikler yapmayan Apple bu versiyonda kullanıcılarını şaşırtabilir.

Geliştirilmiş Apple Pen

Bildiğiniz Apple Pen tanıtılmıştı. Özellikle iPad versiyonlarında çok tercih edilen bu ürün için bu versiyonda kullanımı ciddi anlamda kolaylaştıracak ve daha işlevsel hale getirecek yenilikler bekleniyor.

Apple Music

Apple Music Yöneticisi Jimmy Lovine, iOS 11 ile birlikte daha iyi bir vitrin sunabileceklerini paylaştı. Teknolojisi konusunda olmasa da bu versiyon ile birlikte içerik konusunda ciddi adımlar atılabilir.

MacRumors isimli iOS haberleri yapan blogun derlediği beklenen yenilikleri bu başlıklar altında topladık. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)