iOS 10 Problemlerini Temiz Kurulum Yaparak Çözün

iOS 10 Problemlerini Temiz Kurulum Yaparak Çözün
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

iOS’un Amiral gemisi iPhone 7 ile birlikte tanıttığı ve yayınlamaya başladığı iOS 10 için kullanıcılar tarafından birçok hata raporlandı. Apple, iOS 10 ile ilgili birçok sorunu yayınladığı Beta sürümünde çözmüştü. 

Ancak Beta yayına rağmen bazı iOS işletim sistemi kullanıcıları birçok aşamada farklı farklı sorunlar yaşayabiliyorlar. Apple tarafından yapılan resmi duyuruda, kurulum aşaması dahil iOS 10 ile ilgili yaşanan sorunların temiz kurulum yöntemi ile çözülebileceğini bildirdi.

Peki iOS işletim sistemi yüklü iPhone ve iPad cihazlarınız için temiz yükleme nasıl yapılır? 

Temiz kurulum en basit ve hızlı şekilde iTunes üzerinden yapabilirsiniz. Bu işlemi yapmadan önce iCloud ya da iTunes üzerinden cihazınızın yedeğini almanızı öneriyoruz. Aksi halde veri kaybı yaşayabilirsiniz.

Cihazınızı iCloud ya da iTunes üzerinden yedekledikten sonra USB kablonuzun aracılığı ile bilgisayarınıza bağlayın. iTunes uygulamasının güncel halini açın ve Geri yükle butonuna tıklayın. 

NOT: Bu işlemi yaparken iPhone’umu bul özelliğini pasif hale getirmeniz gerekmektedir.

iOS 10 kurulumunu yaptıktan sonra daha önceki sürümlerde aldığınız bir yedeği yüklemeniz bazı sorunlar yaşamanıza neden olabileceğinden bu işlemi yapmanızı önermiyoruz. Apple tarafından yapılan resmi açıklama ile önerilen yeniden yüklemenin birçok kullanıcının sorununu çözdüğü belirtiliyor.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)