Instagram‹da Gönderi Nasıl Sabitlenir?

Instagram’da Gönderi Nasıl Sabitlenir?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Her yeni güncellemeyle kullanıcıların yüzünü güldüren sosyal ağ, şimdi yeni özellik Instagram’da gönderi sabitleme ile bir yeniliği daha bünyesine katıyor. Gönderi sabitleme özelliği Reels’lar için de kullanılabilecek. Tabi ki bu kadar da değil. Bunun yanı sıra birçok yeni özellik de Instagram ile kullanıcılara sunulacak. Bildiğiniz gibi bu özellik aslında TikTok ve Twitter’da zaten kullanılıyordu. Ama Instagram kullanıcıları bu özelliği uzun zamandır bekliyorlardı.

Instagram’da 3 Gönderi Sabitleyebilirsiniz

Bir Instagram hesabınız varsa dilediğiniz gönderiyi profilinizin en üst kısmına sabitleyebilirsiniz. Tabi bu özellik sayesinde belki de gönderileriniz yakın zamanda paylaşılmış gibi gözükecek ama özellikle fark edilmesini istediğiniz gönderilerinizi ön plana çıkartabilmeniz için de çok kullanışlı. 

Instagram’da gönderi sabitleme özelliğinin kullanılabilmesi için öncelikle gönderinin ya da Reels’ın sağ üst köşesinde bulunan üç noktaya tıklamalısınız. Sonrasında çıkan seçeneklerden “Profilinize Sabitle” adımını seçin. Böylelikle seçmiş olduğunuz gönderiyi profilinize sabitlemiş olacaksınız. 

Instagram’a gelen özellikler arasında kullanıcıların hoşuna gidecek bir yenilik daha bulunuyor. Instagram Reels süresinin 60 saniyeden 90 saniyeye çıkması sayesinde artık daha yaratıcı Reels’lar ortaya çıkarabilmek mümkün. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)