Instagram‹da Daha Çok Beğeni Almak İçin Doğru Hashtagleri Kullanın

Instagram’da Daha Çok Beğeni Almak İçin Doğru Hashtagleri Kullanın
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

En popüler fotoğraf paylaşma uygulaması olan Instagram’ın en önemli kullanım detaylarından biri de etiket kulanımı. Kullanılan hashtagler ile sizi takip etmeyen kişiler bile paylaşımınızı görebilir. Paylaşımlarınızda kullandığınız doğru hashtaglerle beğeni sayılarınızı ve hatta dolayısı ile takipçilerinizi de arttırabilirsiniz.

Popüler etiketleri öğrenin

Öncelikle Instagram’da kullanılan en popüler hashtagleri öğrenmekle işe başlayın. En popüler hashtagler elbette ki en çok kullanılan ve inanılmaz yoğun bir şekilde fotoğraf akışı olan hashtaglerdir. Zaten paylaşımınızla alakalı hashtagleri yazmaya başladığınızda, Instagram en popüler olanları size önerecektir. Dilerseniz buraya tıklayarak en popüler hashtagleri öğrenebilirsiniz. 

Paylaşımınızla ilgili en popüler hashtagleri kullanın

Paylaştığınız bir manzara fotoğrafıysa en popüler yemek hashtagleri kullanmak gereksiz olur. Genelde etiketlerle ilgili konuda fotoğraf görmek için bakılır ve kullanıcılar #deniz hashtagine bakıp ruj resmi görmek istemezler. Bu nedenle de paylaşımınızla ilgili fakat yine en popüler hashtagleri seçmeye özen gösterin. Buraya tıklayarak, kategori şeklinde en popüler hashtagleri görebilirsiniz.

Çok hashtag kullanımından kaçının

Beğeniyi arttırmak için hashtag kullanmak güzel bir yöntem elbette ama aşırı derecede hashtag kullanımı spam bir görüntü verecektir. Yapılan araştırmalara göre en popüler 5 hashtagi kullanmak gayet yeterli oluyor. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)