Instagram‹da Belirli Kişilere Yorum Engelleme Nasıl Yapılır?

Instagram’da Belirli Kişilere Yorum Engelleme Nasıl Yapılır?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram’da daha önce fotoğraflar tüm kişilere olacak şekilde yoruma açılıp, kapatılabiliyordu. Yeni yapılan güncelleme ile birlikte yorumlar artık belirli kişiler için engellenebilecek ya da izin verilebilecek. 

Geliştirilmiş Yorumlar özeliğini hem Android hem de iPhone’larda Seçenekler – Ayarlar – Yorumlar menüsü altından kullanabilirsiniz.

Instagram’da yorumlara kapatma nasıl yapılır?

Yorumlar menüsünü ziyaret ettiğinizde, “Yorum kontrolleri” başlığının altında “Şu kişiden yorumlara izin ver” ve “Şu kişinin yorumlarını engelle” şeklinde iki seçenek göreceksiniz.

Şu kişiden yorumlara izin ver seçeneğinde, herkesin, takip ettiğiniz ve takipçilerinizin, sadece takip ettiğiniz kişilerin veya takipçilerinizin gönderilerinize yorum yapmalarına izin verecek şekilde ayarlama yapabiliyorsunuz.

Şu kişinin yorumlarını engelle seçeneğinde ise, kişi adı/kullanıcı adı yazarak o kişiler haricinde herkesin fotoğrafınıza yorum yapmasını sağlayabilirsiniz.

Daha önceden tümden yorumlara kapatılabildiği düşünülürse bu geliştirme ile takipçiniz olmayan kişilerin yorum yapmasını ya da sadece takip ettiğiniz kişilerin yorum yapmasını kolaylıkla sağlayabilirsiniz.

Engellediğiniz kullanıcılar için ise, o kullanıcılar yorum yapabilirler ve yorumlarını fotoğrafınızın altında görebilirler ancak bu siz ve diğer Instagram kullanıcıları tarafından asla görüntülenemez. Bu sayede engellenen kişi engellendiğinin farkında olmaz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)