Instagram Reels Nedir? Instagram Reels Nasıl Kullanılır?

Instagram Reels Nedir? Instagram Reels Nasıl Kullanılır?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Son günlerde Instagram'da sık sık gördüğümüz yeni bir özellik: Instagram Reels. Peki nedir bu Instagram Reels? TikTok özelliği olan Reels artık Instagram'da da kullanılıyor.

Söz konusu özellikte kullanıcılar 15 saniyelik bir video çekiyor. Daha sonra bu videoyu montajlayabiliyor ve üzerine görsel efekt ekleyebiliyor. Kullanıcılara sürekli olarak yenilik sunan Instagram'ın bu özelliği de şimdiden birçok kişi tarafından deneyimlendi bile. Reels ile kullanıcılar daha keyifli vakit geçirerek, müzik de ekleyebilecek.

Kullanıcılar, Reels gönderilerini gönderi ya da story olarak paylaşabileceği gibi, eğer hesap herkese açıksa Instagram Keşfet bölümünde Reels özelliğine ait bölümde de gösterilebilecek. 

Bu yeni özellik ile birçok kişi içerik üreticisi olabileceği gibi sevdikleri şeylerde de birçok yeni şeyi keşfedebiliyor olacaklar. 

Facebook daha önce de hazır programları kendi programlarına entegre etmişti. Tıpkı SnapChat'teki videoların 24 saat içerisinde yayından kaldırılma imkanını "Hikayeler" özelliği ile kullanıcılara sunmaya başlamıştı. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)