Instagram Hikayelere Beğen Butonu Geliyor

Instagram Hikayelere Beğen Butonu Geliyor
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Sürekli yeni güncellemelerle karşımıza çıkan instagram, hikayeler direkt mesajlara yeni bir özellik geliyor. 

Birden fazla özelliğe sahip olan instagram yeri geliyor mesajlaşmak için, yeri geliyor durum paylaşmak için kullanılıyor. Instagram’ın en çok sevilen özelliklerinden biri olan instagram hikayeler ile DM kutunuzda istenmeyen kalabalıklar söz konusu olabilir. Hikayeler her ne kadar 24 saat içerisinde siliniyor olsa da, hikayelere verdiğiniz cevaplar sayesinde DM bölümünüzde bu mesajlar yer kaplamaktadır. Bu durumdan rahatsız olan kullanıcılara sevinecekleri bir haberimiz var. Artık hikaye cevapları sayesinde DM kutunuzun dolup taşmasına son verebilirsiniz. Instagram uygulamasına gelecek olan yeni özellik sayesinde aylarca DM kutunuzda kalan konuşmalar artık gözünüzü yormayacak. 

Instagram Hikayelerine Beğen Butonu!

Bilindiği gibi instagram’da normal gönderilerde olduğu gibi, hikayeler’i beğenme özelliği şimdiye kadar yoktu. Yalnızca birinin hikayesine ifade bırakabilme imkanı bulunuyordu. Böyle olunca, gönderilen emojiler direkt mesaj olarak karşı tarafa gidiyordu. Mesaj kutularında oluşan yoğunluk sebebiyle artık istenilen hikayeleri beğenme tuşu sayesinde belirtmek çok kolay olacak. 

Instagram’a gelecek olan yeni özellik sayesinde hikayelere cevap verilen butonun yan kısmına beğen butonu da eklenecek. Söz konusu beğenileri yalnızca hikayeyi paylaşan kişinin göreceğini de belirtelim. 

Hem iOS hem Android cihazlar için kullanıma sunulacak olan yeni özelliğin yanı sıra ilerleyen zamanlarda farklı özelliklerin de kullanıcılarla buluşması beklenmektedir. Hatta geçtiğimiz günlerde duyurulduğu üzere instagram reels sürelerinin e 15 ve 30 saniye yerine 60 saniyeye de çıkması söz konusu. Bunun yanı sıra Instagram’daki Reels videolarını kullanıcılar tek bir tuş ile Facebook’ta da paylaşabilecekler. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)