Instagram Gönderilerinde Yorumlar Nasıl Kapatılır?

Instagram Gönderilerinde Yorumlar Nasıl Kapatılır?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Instagram, aylar önce yorumları devre dışı bırakma özelliğini bazı kullanıcıların kullanımına sunmuştu. Yapılan bir güncelleme ile de tüm kullanıcıların kullanımına sunuldu. Instagram’da paylaştığınız fotoğrafları gönderiden önce ve gönderiden sonra olmak üzere iki şekilde yorumlara kapatabiliyorsunuz.

Gönderinizi paylaşmadan önce fotoğrafa yorumu devre dışı bırakmak

Öncelikle bu özelliğin tüm paylaşımlarınızı kapsayacak şekilde yapılan bir ayar olmadığını belirtelim. Yani bu özellik fotoğraf bazı kullanılıyor. 

Fotoğraf paylaşırken, filtre ayarlarını yapıp ileri bağlantısına tıkladıktan sonra açıklama alanını girdiğiniz sayfada en alttaki Gelişmiş Ayarlar bağlantısına tıklayın. 

Yorumlar başlığı altındaki “Yorum Yapmayı Kapat” seçeneğine dokunarak aktif hale getirin ve fotoğrafı paylaşın. İşte bu kadar! Artık bu fotoğrafa kimse yorum yapamayacak. 

Paylaşmış olduğunuz bir gönderi için yorumları devre dışı bırakmak

Yorumları açık olarak paylaştığınız bir fotoğrafınızı daha sonradan yorumlara kapatabilmeniz de mümkün. Bunun için;

Yoruma kapatmak istediğiniz fotoğrafı açın, sağ üstteki üç noktalı seçenekler menüsüne dokunun ve “Yorum Yapmayı Kapat” seçeneğine dokunun. 

Bu işlemi uyguladığınız fotoğrafınızın daha önce yapılmış yorumları varsa onlar da artık gösterilmeyecektir. Aynı adımı tekrarlayarak yoruma kapattığınız gönderilerinizi tekrar yoruma açık hale getirebilirsiniz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)