Instagram DM‹den Alışveriş Yapabilme Dönemi Başlıyor

Instagram DM’den Alışveriş Yapabilme Dönemi Başlıyor
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Sosyal medyanın en sevilen ve sık kullanılan Instagra uygulaması sürekli yeni özelliklerle karşımıza çıkıyor. Yakın zamanda gelmesi beklenen özelliklerden biri de DM üzerinden yani özel mesajlardan alışveriş yapmak olacak. Sonrasında ise kullanıcılar gönderinin takibini ve satıcıyla kuracağı diğer iletişimleri de yine mesajlardan yapmaya devam edebilecek.

Hayatımızın her alanında yer alan sosyal medya, artık alışveriş platformu haline de geldi. Birçok platform gibi, Instagram da kullanıcılara alışveriş özelliği sunmaya başlıyor. Şu ana kadar Instagram, kullanıcıların profillerine ürün eklemeye izin veriyordu. Şimdi diye alışveriş anlamında daha geniş hareket edebilmeyi kişilere sunacak.

Instagram’ın yeni özelliği ile kullanıcılar direkt özel mesajlar kısmından ödeme işlemlerini gerçekleştirebilerek, istedikleri ürünleri satın alabilecekler. Kişi, satın almak istediği ürünü almaya karar verdikten sonra satıcı tarafından gönderilen ödeme mesajı ile satın alma işlemini gerçekleştirebilecek. Üstelik mesajlar penceresinden ayrılmadan bu işlemi yapabilmek mümkün olacak. 

Instagram’da Alışverişte Gönderi Takibi Nasıl Yapılır?

Instagram üzerinden gerçekleştirilen alışverişlerde ürünü satın aldıktan sonra gönderinin takibini de ilgili konuşma penceresinden gerçekleştirmek kullanıcılara sunulacak olan özellikler arasında olacak. Tabi ki tüm bu işlemler gerçekleştirilirken Facebook’un Alışveriş Koruması İlkeleri’ne de bağlı kalınacak. Böylelikle alışveriş yapıldıktan sonra herhangi bir sorun olması halinde, Facebook’la iletişime geçerek para iadesi gibi konularda destek alabilmek mümkün olacak. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)