iCloud‹da Paylaşılan Fotoğraf ve Video Yayını Nasıl Yapılır?

iCloud’da Paylaşılan Fotoğraf ve Video Yayını Nasıl Yapılır?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

iPhone’da paylaşılan fotoğraf yayını oluşturmak için Fotoğraflar uygulamasına gidin; Paylaşılan’a ve ardından Yeni Yayın Oluştur’a dokunun. Paylaşılan yayınınız için bir ad girin ve İleri butonuna dokunun. 

E-posta adreslerini girerek veya kişilerinizden seçmek için + ikonuna tıklayarak istediğiniz kişileri abone olmaya davet edin ve Oluştur ikonuna dokunun. 

Şimdi yayınınıza fotoğraf ekliyoruz

Oluşturduğunu yayına ve ardından + ikonuna dokunun. Yayınlamak istediğiniz fotoğrafları veya videoları seçin ve sağ üst köşedeki Bitti yazısına dokunun. 

Eğer dilerseniz bir yorum girin ve Yayınla'ya dokunun. Artık eklediğiniz kişiler, e-posta yoluyla aldıkları davetiye ile paylaştığınız fotoğraf yayınınıza abone olabilir, yayınınızdaki fotoğraflarınızı beğenebilir ve fotoğraflarınıza yorumlar bırakabilir..

İpucu

Kişilerin paylaşılan yayınınızı internette görüntülemesini istiyorsanız, izin vermek için Paylaşılan Yayınlar listesinde yayına ve ardından Kişiler'e dokunun ve Herkese Açık Site kısmını etkinleştirin. Burada bağlantıyı paylaş’a tıklayarak mesaj, e-posta ya da sosyal medya yoluyla yayınınızı paylaşabilirsiniz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)