Hangi Ekran Koruyucu Daha İyi?

Hangi Ekran Koruyucu Daha İyi?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Akıllı telefon modellerinin en hassas yeri ekranıdır.  Çizilme, kırılma, çatlama ve lekelenme gibi risklere karşı mukavemet özelliği düşük olduğundan ekran bölümünü mutlaka ek bir korumaya ihtiyacı oluyor. Bu ek koruma ise ekran koruyucu ürün çeşitleri ile telefon modellerine kazandırılıyor. Günümüzde pek çok farklı ekran koruyucu modeli mevcut. Bu durum akılların bir hayli karışmasını beraberinde getiriyor.

Hangi ekran koruyucu daha iyi ya da hangi ekran koruyucuyu seçmeliyim endişesi nedeniyle yaşanan kararsızlık, çok sayıda kişinin telefonunu bir süre koruyucusuz kullanmasını beraberinde getiriyor. Bu konuyu mercek altına aldığınızda karşınıza iki farklı ekran koruyucu modeli çıkar. Bunlar plastik malzemeden üretilen ekran koruyucular ve cam malzemeden hazırlanan koruyucu modelleridir. Elbette her ikisinin arasında çok ciddi bir fark yokmuş gibi görünse de aslında kullanım durumunda fark net bir şekilde ortaya çıkıyor.

Plastik Ekran Koruyucu mu, Cam Ekran Koruyucu mu? 

Öncelikle plastikten hazırlanan ekran koruyucuların fiyat bakımından cam ekran koruyuculardan daha avantajlı olduğunu belirtmek isteriz. Gayet düşük bir bütçe ayırmanız plastik ekran koruyucu modelleri arasından seçim yapmanız için yeterli oluyor. Cam materyalden hazırlanan ekran koruyucular ise biraz daha yüksek bir bütçeyi gerektiriyor. Ancak fiyatlara göz attığınızda bol sıfırlı bir rakam ayırmanın gerekmediğini fark edebilirsiniz.

Telefonun ekranını koruma açısından baktığımızda ise temperli cam malzeme ile hazırlanan ekran koruyucuların çok daha başarılı olduğunu belirtmek isteriz. Özellikle telefonun ekran bölümü darbe aldığında ya da telefonu düşündüğünüzde temperli camlar daha yüksek düzeyde koruma sağlar. Bu riskler oluştuğunda telefonunuzun ekran bölümünün zarar görme olasılığı çok daha düşük olacaktır. Plastik materyalden hazırlanan kılıflar da elbette koruma sunuyor. Ancak her iki model kıyaslandığında cam koruma kılıflarının darbelere karşı telefonun ekranını daha fazla koruduğu ortaya çıkıyor.

Ekran Koruyucu Uygun Fiyata Nereden Alınır? 

Bu nedenle satın aldığınız telefonun daha uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanılabilmesi için önerimiz biraz daha yüksek bir bütçe ayırarak temperli cam ekran koruyucu modellerini tercih etmeniz olacak. Bu sayede telefonunuzu çeşitli risklere karşı daha fazla koruma altına almış olacaksınız. Online sipariş sitemize tıkladığınızda karşınızda onlarca farklı model seçeneği çıkıyor. Tüm ekran koruyucular sitemizde son derece makul fiyatlar eşliğinde kullanıma sunuluyor. Üstelik sizlere yüz güldüren ödeme seçenekleri, ücretsiz kargo fırsatları gibi pek çok farklı ayrıcalık da sunuyoruz. Bu ayrıcalıklar son derece kazançlı bir alışveriş yapmanızı sağlıyor!

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)