Hangi Burca, Hangi Hediyeyi Almalı?

Hangi Burca, Hangi Hediyeyi Almalı?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Doğum günü, sevgililer günü, yıldönümü gibi özel günlerde sevdiklerine onu mutlu edecek anlamlı bir hediye almak istiyor fakat hala kararını veremedin mi? Burçlardan yardım almaya ne dersin? Bu yazımızdaki burçlara özel hediye seçenekleri size rehberlik edecek.

Boğa Burcu Erkeği ve Kadınına

Lüksüne oldukça düşkün olarak bilinen Boğa burçlarına kişisel bakımına yönelik bir hediye alabilirsin. Bu nedenle cüzdanlı kılıflar hediye için güzel bir alternatif olabilir.

İkizler Burcu Erkeği ve Kadınına

Teknolojik ürünler ve özellikle cep telefonları İkizler burçları için oldukça dikkat çekici ve değerlidir. Hediye seçiminde seni pek de zorlamayacak olan İkizler için ultra korumalı kılıfları düşünebilirsin.

Başak Burcu Erkeği ve Kadınına

Gösterişten çok, pratikliğe önem veren Başak burçlarına hediye seçerken ince eleyip sık dokunmasında fayda var. Kullanım amacına uygun iyi bir hediye seçeneği olarak bataryalı kılıflar güzel bir alternatif olabilir. 

Aslan Burcu Erkeği ve Kadınına

Hayatı kaliteli ve gösterişli yaşamayı seven Aslan burçları haliyle şık aksesuarlara da düşkündürler. Aslan burcu kız arkadaşlarının kalbini taşlı kılıflarla fethederken, erkekler için ise metal kılıfları tercih edebilirsin.

Oğlak Burcu Erkeği ve Kadına

Sorumluluk sahibi Oğlak burçları kariyerlerine oldukça önem verirler. Bu nedenle de iş hayatlarına kullanabilecekleri standlı kılıflar senin için iyi bir hediye fikri olabilir.

Yengeç Burcu Erkeği ve Kadınına

Evine bağlı, duygusal Yengeç’ler pratik eşyalarına ve teknolojik ürünlere bayılırlar. Hediye alacağın kişi Yengeç burcu ise bir akıllı saat ile onu mutlu etmen hiç zor olmayacaktır.

Akrep Burcu Erkeği ve Kadınına

Gizemli havasıyla dikkat çeken Akrep burçlarına alacağın hediyeden çok, onları hatırlamış olman daha anlamlıdır. Ona müziğin tadını çıkartması için bir kulaklık hediye etmeye ne dersin?

Terazi Burcu Erkeği ve Kadınına

Estetik ve lükse düşkünlüğüyle bilinen Terazi burçlarına hediye seçmek çok da kolay olmasa gerek. Ultra ince kılıflardan birini seçerek Terazi burcuna zarifliği hediye edebilirsin.

Koç Burcu Erkeği ve Kadınına

Sıradan hediyelerden ziyade farklılığı seven Koçlar son trendleri her zaman yakından takip ederler. Kendilerine özel hediyelerle mutlu edebileceğin Koç’lar için kişiye özel kapak iyi bir hediye önerisi olabilir.

Balık Burcu Erkeği ve Kadınına

Fotoğraf ve fotoğrafçılığa ilgisi olan Balık burçları için için selfie çubuğu, kamera lensi ya da tripod gibi kullanışlı teknolojik bir ürün seni hediye seçerken hiç zorlamayacak. 

Kova Burcu Erkeği ve Kadınına

Modern tarzdaki şeylerden hoşlanan Kova burçları, müziğe de düşkünlüğüyle bilinirler. Bluetooth kulaklıklar ile müziğin eşsiz ritmini ona hediye et.

Yay Burcu Erkeği ve Kadınına

Seyahat etmekten hoşlanan Yay burçlarına hediye seçmek oldukça kolay. Seyahat araç şarj setleri veya oto araç ürünleri ile fonksiyonel bir hediye ile sevdiklerinin yüzünü gülümsetebilirsin.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)