Google Fotoğraflar İle Fotoğraflarınızı Derleyin

Google Fotoğraflar İle Fotoğraflarınızı Derleyin
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Google Fotoğraflar gelen güncelleme ile daha da akıllı hale geldi. Artık aradığınız fotoğrafları bulmak yapay zeka teknolojisi ile yapılan kategorilendirme sayesinde çok daha kolay. 

Google Fotoğraflar uygulamasında kelime girerek fotoğraf arayabileceğiniz gibi otomatik olarak oluşturulan İnsanlar, Hayvanlar, Yerler gibi klasörler ve bu klasörler içerisinde çektiğiniz fotoğrafları otomatik olarak atanmış şekilde görebilirsiniz. Bu geliştirme aradığınız fotoğrafları daha kolay bulmanıza ve kategorilendirme yapmanıza imkan sağlıyor.

Uygulama fotoğraf ve videoları bulut ortamına yedekleme imkanı da sunuyor. Çok ciddi kalite kaybı olmadan saklanan fotoğraf ve videoları yedekleyebilmeniz için bulutta sınırsız depolama alanı sunuyor.

Fotoğraflar uygulamasında bir başka sorun da favori fotoğraflarınızı farklı farklı klasörlerde de olsa tek bir yerde görememekti. Her fotoğraf için ilgili klasöre ya da zaman akışına ilgili tarihe gitmeniz gerekiyordu. Yapılan geliştirme ile artık fotoğraflarınızı Favoriler adlı bir klasörde bir arada tutabileceksiniz.

Google Fotoğraflar’da favorileri fotoğraflarınızı içeren albüm nasıl oluşturulur?

Favorilerim isimli yeni bir albüm oluşturmanız gerekmiyor. Herhangi bir fotoğrafı favori olarak işaretlediğiniz anda sistem otomatik olarak Favoriler adında bir klasör oluşturuyor ve artık favori olarak işaretlediğiniz tüm fotoğrafları otomatik olarak o klasöre atıyor.

Google Fotoğraflar’da bir fotoğrafı favorilerinize eklemek için fotoğrafa dokunarak açın. Fotoğraf açıldıktan sonra sağ üst kısımda bulunan yıldız butonuna dokunun. Fotoğraf otomatik olarak favorilerinize eklenecektir. Dilediğiniz zaman Favoriler klasörüne erişip bu fotoğrafı hızlıca görüntüleyebilirsiniz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)