G-Case, Dafoni Samsung Galaxy Note 4 Kılıf İnceleme Video

G-Case, Dafoni Samsung Galaxy Note 4 Kılıf İnceleme Video
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Samsung Galaxy Note 4 telefonu için G-case, Dafoni ve diğer markaların kılıf çeşitlerini ayrıntılı olarak bu videoda inceleyebilirsiniz. Tüm Samsung Galaxy Note 4 kılıf seçeneklerini MobilCadde.com'da inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Pencereli kapaklı G-case Galaxy Note 4 kılıfı ile incelemeye başlayabiliriz.Deri kapaklı bu model uyku modlu ve penceresi sayesinde gelen aramalar telefon kapağı açmadan yanıtlanabiliyor.Telefon arka kapağı çıkarılarak yerleştirilen Flip cover özelliği de mevcut. Bu hoş modelin beyaz ve gold rengine de bakabilirsiniz.

İkinci ürün ise son zamanlarda çok kullanılan bir model, bumper çerçeve kılıf. Telefonun yalnızca çerçevesini korusa da cihazı kalınlaştırmıyor ve metal oluşu ile şık bir görüntü sağlıyor. Çentiği sayesinde rahatlıkla telefona yerleştirilebiliyor.

Bu kırmızı kılıf, Dafoni markasının Slim Power serisinden. Ultra korumalı bu kılıf, içi silikon dışı sağlam rubber malzemeden üretilmiş. Telefonda güçlü koruma tercih edenler için önerilebilir. Siyah, gümüş ve kırmızı rengini de inceleyebilirsiniz.

https://youtu.be/i3htwJvlLLo

Dafoni markasının metallic thin serisinden rubber kılıf ile devam edelim. Kılıf sert yapıya ve yumuşak geçişli hatlara sahip. Materyali rubber plastik malzemeden oluşuyor. Metalik gümüş renk hoş görünüyor. Telefonun arka ve yan kenarlarını koruyor. Füme ve gold rengi de mevcut.

Taşlı seri arayanlar için iddialı bir model tektaş bumper kılıf.Üzeri ve kenarları taşlarla bezenmiş metal çerçeve, kılıfı şık zamanların vazgeçilmezi haline getiriyor. Kolay çıkarıp takılabilir forma sahip.

Samsung Galaxy Note 4 kılıfları incelememiz burada sona eriyor. Bilgi almak istediğiniz kılıfın zerine tıklayabilirsiniz. Bir sonraki incelemede görüşmek dileğiyle.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)