Facebook İşletme Doğrulaması Nasıl Yapılır?

Facebook İşletme Doğrulaması Nasıl Yapılır?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

 

Facebook işletme doğrulaması, eğer resmi bir işletmeniz varsa Facebook tarafından işletmenizin doğrulanmasıdır. Bu durumun mavi tik ile karıştırılmaması gerekir. İşletmenizin, Facebook tarafından onaylanması size mavi tik rozetini sağlamamaktadır. Bu, sadece işletmenizin resmi olarak Facebook tarafından tanınmasını sağlamaktadır.

Facebook’ta İşletme Doğrulatma Nasıl Yapılır?

İşletmenizi onaylatmak istiyorsanız öncelikle işletmenize ait bir Facebook ve Instagram sayfanızın olması gerekmektedir. Sonrasında Instagram sayfanızı işletme profiline geçirmeniz gerekmektedir. İşletmenizin Facebook ve Instagram hesaplarını birbirine entegre ederek, Business Manager’da bir hesap oluşturmanız gerekiyor.

Tüm bu işlemleri belirttiyseniz Business.facebook.com adresine giderek, Business Manager hesabınıza giriş yapıp, İşletme Ayarları kısmında Güvenlik Merkezi’ne girin. Güvenlik Merkezine girdikten sonra karşınıza açılan pencerede İşletme Doğrulamasının altındaki Devam adımına tıklayarak, gerekli işletme bilgilerinizi ilgili adımlara ekleyin. Bu kısımda girmiş olduğunuz bilgileri önemlidir çünkü söz konusu bilgiler resmi şirket bilgilerinizle eşleşmediği takdirde işlem gerçekleşmeyecektir.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)