Facebook Görüntülü Konuşma Özelliği Messenger Rooms‹u Tanıttı

Facebook Görüntülü Konuşma Özelliği Messenger Rooms’u Tanıttı
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

 

Koronavirüs’ten sonra insanların eve kapanmasıyla birlikte görüntülü konuşma uygulamaları oldukça popüler hale geldi. Bu alandaki başarısıyla ön plana çıkan Zoom uygulamasının elde ettiği konferans başarısı yadsınamaz. Sosyal medya platformu Facebook da görüntülü konuşma imkanı sunacak olan Messenger Rooms’u tanıttı.

50 kişiye kadar kullanıcıyla görüntülü görüşme sağlayan Messenger Rooms, Facebook’un Messenger’ı üzerinden kullanılabiliyor. Zoom’a alternatif sayılabilecek özellik; haber akışları, etkinlikler ve gruplar üzerinden de oluşturulabilen video konferans odalarına sahip. İstenilen video konferans odasını açan kişi, dilerse konuşma için şifre de oluşturabiliyor. Konferans odasını açan kişi, istediği görüşmeden herhangi bir kişiyi de atabilmektedir

Yeni iletişim kanallarından biri olan video konferanslar için iyi bir alternatif olan Messenger Rooms eğitim, iş, arkadaş sohbetleri için tercih edilmeye başlandı. Pandemiden sonra 10 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan Zoom uygulamasının piyasadaki yerinden kendine pay almak isteyen Facebook yeni özelliğiyle kullanıma açıldı.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)