Facebook Fotoğraflarınızı ve Arşivinizi Kaydedin

Facebook Fotoğraflarınızı ve Arşivinizi Kaydedin
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

En çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Facebook, aynı zamanda oldukça eski olması nedeniyle kullanıcılarının ciddi bir arşivini barındırıyor. Facebook kullanıcıları uzun zamanlar sonunda değerli anılar biriktirmiş oluyor sayfalarında. Çoğu kişi yıllar önce Facebook’a yüklediği fotoğrafın belki de bir kopyasını başka bir yerde bulamıyor. 

Eminiz sizin de Facebook’ta olup elinizde olmayan birçok fotoğrafınız vardır. Dilerseniz Facebook’taki fotoğraflarınızı toplu olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. 

Üstelik sadece fotoğraflarınızı değil, tüm duvar yazılarınızı ve mesajlarınızı da bilgisayarınıza kaydetmeniz mümkün.

İşte Facebook arşivini bilgisayarınıza indirmenin yolu!

Öncelikle Facebook hesabınıza bilgisayardan giriş yapın. Daha sonra sayfanızın en üst sağ köşesinde bulunan menüye tıklayın ve sekmelerden “Ayarlar”ı seçin.

Facebook verilerini indir

Bu durumda karşınıza Genel Hesap Ayarları sayfası çıkacak. Bu sayfada göreceğiniz “Facebook verilerinin kopyasını indir” linkine tıklayın. 

Linke tıkladıktan sonra karşınıza “Arşivimi Başlat” butonu çıkacak. “Arşivimi Başlat”a tıkladıktan sonra Facebook size bu işlemin uzun süreceğine dair bir uyarıda bulunacak. 

Facebook uyarı

Bu pencerede de “Arşivimi Başlat” butonuna tıklayın. Bu aşamadan sonra Facebook, arşivinizi toplamaya başlıyor ve arşiviniz indirilmeye hazır olduğunda size bir bilgi e-postası geliyor. E-postanıza gelen indirme linkine tıklayarak indirme işlemine sorunsuzca başlayabilirsiniz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)