En İyi Suya Dayanıklı Telefonlar Hangileri?

En İyi Suya Dayanıklı Telefonlar Hangileri?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Suya dayanıklı telefonlar özellikle de yaz aylarının en büyük kurtaranı. Normalde suya dayanıklı bir telefona ihtiyaç duymasak, hatta kaç insanın başına gelir ki diye düşünsek de var olan teknolojiyi kullanmak lazım zaman zaman. Belirttiğimiz gibi özellikle yaz aylarında, denizlerde havuzlarda çekilen fotoğraflar ve videolar telefonumuz için tehlike oluşturuyor. Siz de telefonunuz havuz ya da deniz kurbanı olmasın istiyorsanız suya dayanıklı bir akıllı telefon edinmelisiniz. Hatta bu sayede tatilinizde su altı çekimler de yapabilirsiniz.

Peki hangi suya dayanıklı telefonlar daha iyi?

Planlarınız arasında suya dayanıklı bir akıllı telefon satın almak varsa; bu yazımız tam size göre. İşte satın alabileceğiniz en iyi suya dayanaklı telefonlar listesi!

Samsung Galaxy S7

2.500 TL satış fiyatı olan Samsung Galaxy S7 1.5 metre derinlikte 30 dakikaya kadar suya dayanıklılık gösteriyor. 4 GB RAM, 3.000 mAh batarya ve 5.1 inç ekranı ise bu telefonun öne çıkan özellikleri arasında. 

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 gibi bir suya dayanıklılık gösteren Galaxy S7 Edge, S7’ye göre daha büyük ve daha uzun ömürlü pil ömrüne sahip. Ekran boyutu 5.5 inç olan S7 Edge’in bataryası ise 3.500 mAh.

Sony Xperia Z5

1.900 TL satış fiyatı bulunan Sony Xperia Z5 de tıpkı Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge gibi 1.5 metre derinlikte 30 dakikaya kadar suya dayanıklılık gösteriyor. Ayrıca 23 MP arka kamerası ile de oldukça iddialı.

Sony Xperia X Performance

23 MP arka kamerası, 5 inç ekran büyüklüğü, 32 GB dahili hafızası ve 2.500 TL satış fiyatıyla listemizin son telefonu Sony Xperia X Performance. Tabi ki bu fiyat satışa sunulması beklenen fiyatı. Yaz döneminde satışa sunulacak olan Sony Xperia X Performance da suya dayanıklılıkta iyi bir seçenek.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)