Ekran Koruyucusu Nasıl Takılır?

Ekran Koruyucusu Nasıl Takılır?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş
Akıllı telefonların en çok korunması gereken bölge ekranıdır. Hassas bir yapıya sahip olan telefonlar ekran koruyucu ile birlikte kullanıldığında çok daha uzun süre yeni kalabilir. Aynı zamanda çeşitli darbe durumunda da telefon ekranının zarar görme olasılığı çok daha düşük oluyor. Bu nedenle markası ya da modeli ne olursa olsun tüm akıllı telefon kullanıcılarının ekran koruyucu da kullanması gerekiyor.
 

Cam Ekran Koruyucu Çeşitleri

Telefonların ekran bölümünün ilk günkü kadar temiz kalabilmesi için kullanılması gereken ekran koruyucular plastik ya da cam materyal  ile üretiliyor. Bu tasarımlar arasında en çok tercih edilenler ise cam ekran koruyucular oluyor. Kendi içerisinde  9H temperli camlar, 3d nano camlar, 4D nano camlar, 5D nano camlar 6D nano camlar ve 7D nano camlar gibi  farklı seçenekler sunan cam ekran koruyucular film olarak da adlandırılan plastik ekran koruyuculardan çok daha yüksek oranda koruma özelliği sergiliyor.
 
Peki, ekran koruyucu telefona nasıl takılır? Telefonunuza ekran koruyucu takarken en çok dikkat etmeniz gereken unsur iki katman arasında hava baloncuğu bırakmamaktır. Ayrıca ekran koruyucu takmadan önce telefonunuzun kapalı olması gerektiğini belirtelim. Bununla birlikte ekranının temiz olması gerektiği de büyük önem taşıyor. 
 

Ekran Koruyucuyu Telefona Nasıl Takılır? 

Ekran koruyucu ürün paketlerinin içerisinden ekran temizlemek için özel olarak geliştirilmiş olan temizleme mendili çıkar. Bu mendil ile telefonunuzun ekranını muntazam bir şekilde temizlemeniz gerekir. Sonrasında yine paket içerisinden çıkan kuru bezle kullanarak ekranınızı iyice kurulayın.  Ekranda hiç bir toz ya da partikül olmadığından emin olmalısınız. Bazı ekran koruyucu paketlerinin içerisinden yapışkan özelliğe sahip bir bant da çıkabiliyor. Bu bandı ekranınıza yapıştırarak çekmeniz durumunda ekrandaki tüm tozlar ve partiküller temizlenmiş oluyor.
 
Temizlik işleminin ardından uygulama aşamasına geçebilirsiniz. Telefonunuza ekran koruyucuyu dikkatli bir şekilde  yerleştirin. Sonrasında kuru bezi kullanarak arada hava baloncuğu kalmaması için hafifçe bastırma suretiyle ekran koruyucuyu telefonunuza tamamen yapışmasını sağlayın.  Eğer arada hava baloncuğu kaldıysa iç kısımdan telefonun ekranına doğru kuru bezle hafifçe bastırarak itmeniz, hava baloncuğun çıkması için yeterli olacaktır. Online sipariş sitemizde en kaliteli ekran koruyucu modellerini en uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)