Bilgisayarınızdaki Fotoğrafları Kablosuz iPhone‹a Nasıl Aktarırım?

Bilgisayarınızdaki Fotoğrafları Kablosuz iPhone’a Nasıl Aktarırım?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Kişisel bilgisayarınızda sakladığınız fotoğrafları iPhone ya da iPad’inize aktarmak yaygınlaşan bulut sistemleri sayesinde artık son derece kolay. Üstelik herhangi bir data kablosu kullanmanıza da gerek yok ve dilerseniz bu aktarma işlemini otomatik olarak düzenli bir şekilde de yaptırabilirsiniz.

iOS işletim sistemine sahip bir cihaza bilgisayardan fotoğraf ya da dosya aktarmanın en kolay yolu Apple’ın geliştirdiği yeni nesil bulut depolama servisi iCloud. 

Bilgisayarımdaki fotoğraflarımı iPhone’a nasıl aktarırım?

Bunun için öncelikle iClodu hesabınıza web üzerinden icloud.com web sitesini ziyaret ederek hesabınıza giriş yapın. Telefonunuzda kurulu olan hesabınızla aynı hesaba giriş yaptığınızdan emin olun. Dilerseniz web sitesi yerine iCloud’un masaüstü programını da tercih edebilirsiniz.

iCloud Web’e giriş yaptıktan sonra “iCloud Photos” menüsüne tıklayın ve telefonunuza yüklemek istediğiniz fotoğrafları seçerek yükleme işlemini tamamlayın. İşlem bu kadar!

iCloud ile senkron çalışan cihazınızda Photos (Fotoğraflar) uygulamasını açın ve “iCloud Fotoğrafları” klasörünü ziyaret edin. Yüklediğiniz fotoğraf sayısı ve boyutuna göre bu klasördeki eşleştirme biraz zaman alabilir.

Google’daki Fotoğraflar/Drive mantığı ile benzer bir şekilde çalışan bu özellikte kuracağınız masaüstü iCloud masaüstü programı ile bilgisayarınızdaki fotoğrafların otomatik olarak telefonunuza yani iCloud Fotoğraflar’a aktarılmasını ayarlayabilirsiniz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)